Publicatii OVIDIU LEONTE – in curand

leonte01.jpg

leonte02.jpg
leonte03.jpg
leonte1.jpg
leonte2.jpg
leonte3.jpg

Categories Uncategorized

10 comentarii la “Publicatii OVIDIU LEONTE – in curand”

  1. p`unde s-ar putea gasi aceste carti???…pe la expoziti???…ms anticipat…numai bine.

  2. Cum as putea sa intru in posesia acestor carti??? Fiindca sunt foarte bune :D

  3. DE CE NE TINETI IN SUSPANS SI NU NE SPUNETI UNDE CUM SI CAND VOR APAREA CARTILE INTEGRAL SAU DOAR ARTICOLE???

  4. buna!referitor la cartile din pliant,o sa apara prima data ”porumbeii la tomis” din cite am vorbit cu d-na daniela leonte cel mai probabil va aparea in toamna.sa auzim de bine.

  5. pentru a comanda pot folosi numarul de telefon pus la articolul” zborul de noapte:??? si legat de aces articol,va fi in cartea porumbei la tomis???si o ultima intrebare;pretul aproximativa cat va fi???

  6. buna!pt comenzi,informativ inca se face un sondaj printre crescatorii care ar fi interesati.comanda se poate da si la nr de telefon afisat,dar este suficient sa va exprimati dorinta printr-un comentariu,din care sa reiasa aceasta.articolul ”zborul de noapte” este publicat in cartea ”porumbeii galateni”,deci nu va mai aparea si in ”porumbeii la tomis”.pretul va fi in functie de tiraj,dar cred ca se va situa intre 20-30 ron,parere personala.sa auzim de bine.

  7. Super carti! Abia astept sa le citesc. Pentru mine reprezinta mult mai mult decat toate publicatiile actuale gen “istoria porumbelului, anatomie, genetica, intretinere, hranire, calendar columbofil”.
    Aceste carti sunt niste perle pentru literatura in domeniu.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *