Salut Dane, ce mai faci? Eu bine, pe aici. Cum merge cu schimbarile la site??? Astept cu nerabdare. Pe bune.
Spor la lucru!

Stii foarte bine ca:
– daca doresti, in 10 minute ai rezolvat aceasta problema
– daca nu doresti, nu e frumos

Vechiul topic:
(pentru revenire scuze tuturor minus 1)

Descopar stupefiat pentru a nu-stiu-cata oara ca site-ul porumbel.net a fost ajustat sa semene cu porumbei.ro. Ma refer in special la partea de sus care da identitatea unui site.

Daca la versiunea trecuta aveam acei 12 porumbei mari pusi fata in fata, aspectul a fost adaptat rapid si pe porumbel.net unde aparusera cativa porumbei fata in fata. Nu mai amintesc de butoanele din partea de sus care erau luate 100% de pe porumbei.ro ca si cod sursa.

Nu am facut mare caz pentru ca administratorul era tanar pe atunci. Vremea a trecut dar vad ca naravul nu se schimba. De cateva luni am schimbat designul porumbei.ro pentru a scapa de aceasta problema desi in mod normal cel ce copiaza este cel care trebuie sa remedieze problema. Acum constat stupefiat ca porumbel.net s-a ajustat din nou dupa aspectul porumbei.ro in partea de sus. Dupa ce am schimbat designul scotand cei 12 porumbei de sus care stateau fata in fata, acestia au disparut si de pe porumbel.net la doar CATEVA ZILE dupa aceea, aparand in locul lor nori de aceeasi nuanta si aspect. Acum vad ca a aparut si “verdeata” pentru a reproduce mai fidel asemanarea. Renuntasem la butoanele din partea de sus care desi erau destul de utile, fusesera copiate 100%. Acum ca am renuntat la ele, au fost schimbate si acolo. Frumoasa coincidenta.

In partea de jos a aparut o imitatie a fostei versiuni engleze a porumbei.ro:

Consider ca in momentul in care afirmi periodic faptul ca reprezinti cel mai popular site de columbofilie din Romania, ar fi de bun simt sa nu mai copiezi de la altii mai mici.

Cel mai deranjant este cand primesc mailuri despre topicurile de scandal care se desfasoara acolo pentru ca unii nici nu fac deosebirea intre cele 2 site-uri.

porumbei.ro nu are nicio legatura cu porumbel.net iar faptul ca seamana tine de bun simt sau de lipsa lui.

Asa cum rrp.ro, porumbeivoiajori.ro si multe alte site-uri columbofile pot fi originale ar trebui sa incerce si porumbel.net pentru ca, la naiba, nu mai am timp sa schimb iar designul.