“Porti deschise” pe 13 august la Targoviste, la Finala columbodromului “Balkanic Fair-Play”!

Finala “Balkanic Fair-Play” – Ucraina – 500 km, sambata, 13 august! Cel mai lung concurs dintre finalele columbodroamelor din Europa! Un eveniment de o anvergura deosebita, la care participa porumbei din 13 tari!

Licitatia primilor 10 porumbei din Finala si primilor 10 porumbei As se va desfasura pe www.pipa.be, premiera pentru un columbodrom din Romania!

Asadar nu ratati aceasta sarbatoare columbofila de la Balkanic Fair-Play! Fiti alaturi de noi si de crescatorii romani ajunsi in Finala! Nu uitati, sambata, 13 august!

Si pentru a face acest eveniment si mai atractiv, vom organiza a II-a editie a “Portilor deschise”, ocazie cu care va vom oferi produse, amestecuri de hrana si medicamente ale firmelor Natural (Belgia), Belgica Deweerd (Olanda), Vydex (Marea Britanie), Pantex (Olanda), Jaap Koehoorn (Olanda) si TauRIS (Germania), la preturile cele mai mici din Romania, asa cum v-am obisnuit inca de la prima editie din aprilie 2011! Un moment ideal de a va aproviziona pentru sezonul cu Puii 2011, pentru sezonul de naparlire si cel de iarna!

Veti avea parte de o zi de neuitat, de o atmosfera de sarbatoare si multe suprize!

ADRESA:
Balkanic Fair-Play Pigeon Center
Restaurant / Motel Natural Balkanic
Crangului, 100
Priseaca, Targoviste, Dambovita
DN 72A – Targoviste –> Campulung-Muscel (aproape de iesirea din Priseaca, pe dreapta)
Tel: 0723345543; 0760256823; 0721096299
www.sportcolumbofil.ro

Va asteptam!

Categories Stiri