Porumbei campioni nationali 2016 – Popa Alexandru, Buftea – FNCPR

https://www.youtube.com/watch?v=8JaeVGpXidU
LOC 1 national Harkov National maraton palmares 4 ani, 2016
LOC 1 national demifond tineret, 2016
LOC 1 pe lansare etapa de fond, 2016
LOC 2 national As crescatori 3 ani, 2016

14 comentarii la “Porumbei campioni nationali 2016 – Popa Alexandru, Buftea – FNCPR”

 1. Da unde unii cunoasteti rezultatele pe 2016,ca pe crescatorii multi care cotizaza la fcpr domnia sa Tcunduc ne tine in ceata habar nu avem de rezultate le tine inchise la burdihanul generos sa nu stie lumea de ce cotcari este in stare sa genereze.

 2. @Nelule- com 1

  Campionii nationali stau tot sezonul cu laptop ul in fata si urmaresc porumbeii si clasamentele din toata tara la categoriile vizate de ei pentru a-si corecta o norma la final de sezon.

  Fac planuri, strategii, calcule pentru a-si imbunatatii pozitia nationala in clasament. Cam asa se desfasoara pentru unii un campionat sportiv columbofil.

  Pentru altii ….stau si se intreaba daca le mai vine gutu naros sau trestia cu pana alba de la etapa respectiva ;-)

 3. Nu te supara mai Mariuse dar de ce sa fac calcule si sa-mi pierd timp cand din banii cotizantilor se tine, si asta cu mare tam tam situl champions linge,daca tot platim sa vedem in timpi utili rezultatele nu doar cand doreste puterea, o sa vina si alte voturi aveti grija ce votati , votati oamrni nu baltati!

 4. Felicitari pt rezultate, e un sentiment extraordinara sa stii ca vei fi in top 3 national. Domnul meu, imi pare rau ca te dezamagesc cu aceasta veste: FNCPR nu mai are palmares crescatori pe 3 ani “ca asa-i in tenis”
  Felicitari, sa lovesti si la scurta si la lunga nu-i nimereala.

 5. nu vreau sa par rautacios insa nu sunt gata centralizarile nu avem de unde sa stim ca domni de mai sus sunt championi nationali !!!

 6. Buna seara!As dori in primul rand,sa multumesc administratorului acestui site,pentru publicarea acestei postari!
  1.Rezultatele respective sunt provizori si au fost intocmite in urma verificarilor facute pe fiecare judet in parte,la categoria Harkov National in anul 2015,au fost 7 porumbei cu palmares 3 ani,iar porumbelul meu a fost locul 1 national cu un avans fata de porumbelul care sa situat pe pozitia 2 de 38,29 puncte,in anul 2016 din cei sapte porumbei cu norma pe 3 ani nici un porumbel nu figureaza in clasamentul Harkov national,in fata porumbelului meu.
  2.Da un crescator ce vrea sa faca parte din laureatii anului respectiv urmaresc mereu cum joaca toti adversari pentru a sti carei categori ii acorda atentia cea mai mare.
  3.Perfecta dreptate,cu toti am dori sa pierdem cat mai putin timp urmarind rezultatele tuturor participantilor in concurs in timp real.
  4.Multumesc mult!Da am verificat si eu si am ramas surprins sa vad asta,din pacate regulamentul nostru se schimba in fiecare sezon,pacat ca nu exista continuitate .
  5.Multumesc mult,Marius!
  6.Daca veti asculta cu atentie tot ce sa discutat in interviul respectiv veti vedea ca am spus ca sunt sanse 80% ca porumbelul de la categoria demifond tineret sa iasa campion.La categoria Harkov national palmares 4 ani 911674-11 M este 100% sigur campion national.
  Va doresc o seara buna!

 7. Nu exista categoria palmares 4 ani Harkov în campionatul național. Anul trecut am fost la premierea națională de la Romexpo și nu s-a premiat nici palmares 2 ani, nici 3 ani, nici 4 ani. Porumbelul este foarte bun și felicitări crescătorului, dar când joci cu mii de porumbei care n-au nici o șansă în spate cu județe ca Dolj, Mehedinți, Gorj și altele cu distante de peste 200 km…. numai este nimic de zis. De aceea am hotărât sa numai joc astfel de etape pentru a crea avantaj celor din fata. Normal ar fi sa se ia punctajul doar de pe zone din 100 în 100 km și nu ca cei din fata sa ia din clasamentul general din 2000 sau 5000 porumbei (vezi Berlin) iar cei din urma sa ia din 250 porumbei îmbarcați (centrul Dolj). Aici este vorba de unele facilitati făcute mai marii conduactori, pentru crescătorii din zona lor, în special zona de vest.

 8. Cat timp se fac lansari intarziate si crescatori participa in concurs exista sanse pentru a castiga.

 9. Unul este R.N.S.-ul la nivel de F.N.C.P.R. si daca-mi dati un paragraf din regulament unde exista acesta categorie palmares Harkov, sau palmares Berlin si alte zboruri nationale, aveti dovada, sau macar postati o fotografie cu placheta inmanata la festivitatea de premiere din 2015, ca sa aveti dovada de campion. Si eu am avut loc. 2 pe tara la palmares Harkov, dar nu s-a premiat, deci nu este recunoscuta ca si categorie in campionatul national.
  Iar cand este vorba de sanse egale cu lansari intarziate, dovada o reprezinta clasamentele concursurilor Harkov, unde cei din spate se vad razlet cu cate un porumbel in primii 50.

 10. Anul trecut a fost un porumbel cu palmares 4 ani Harkov (singurul din Romania), al lui Stanciu Constantin din Olt , si nu a fost premiat si nici nu a aparut in catalog.
  Mi se pare normal sa nu se premieze anul acesta Harkov 4 ani pt ca ar fi o mare anomalie.
  In RNS ar trebui specificat clar pe cati ani se face palmares la concursurile nationale.
  O anomalie s-a petrecut in 2014 cand porumbelul d-lui Marcu Dumitru apare in catalog cu Berlin palmares 4 ani. de ce nu a aparut anul urmator porumbelul lui Stanciu cu palmares Harkov 4 ani , nu stiu.
  Neoficial veti fi campion Harkov 4 ani , pt ca nu mi se pare normal sa se premieze Harkov 4 ani dupa cheful unora.
  Felicitari pt rezultatele porumbelului!

 11. RNS ul FCPrului este teoretic pentru toata lumea practic doar tolomacii se incurca in el ce-i din conducere stiu tot ce se intampla si mai trag si ei niste sforicele sa iasa cum trebuie,altfel cum va explicati ca nu apar etapele chiar si omologate, la nivel national sunt sute de etape om ologate pe anul 2016, desi in RNS ul championslingee scrie clar ca etapele omologate se vor atasa centrlizarilor printrun simplu buton apasat de tehnici nici pana acum nu apare nici o etapa nici la etapele porumbeilor nici la etapele crescatorilor…mamam ei ei de treaba aest om de la butoane nu lasa nimic sa-i scape , trece peste RNsul care el ar trebui sa fie primul care sa-l respecte….din surse sigure ce-i din conducerile asociatilor cunosc foarte b ine situatia centralizarilor de ce sa le cunoasca si ce-i care cotizeaza pentru aceste centalizari. Aveti impresia ca programul este platit din banii celor din conducere…cu siguranta este platit din bani multimii….trezestete multime!! ! !

 12. Nu contrazic pe nimeni referitor la cele relatate mai sus, neplăcut să nu se premieze performanțele porumbeilor ce participă la concursurile naționale și mai nou aflăm că nu se premiază nici palmaresul crescătorilor pe 3 ani,de ce nu se anunță la început de sezon,avem un site si nu aflăm nimic,lipsa unor comunicate cât și blocarea accesului la centralizări ne fac penibili.
  Cum este posibil ca la final de sezon să anunti ca exista o problema de redactare la categoria As national,după ce reguli am jucat tot sezonul?Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *