Buna ziua! Ma numesc Ciprian si am nevoie de ajutorul vostru! Am imperecheat porumbeii de zbor de vreo 3 saptamani, o parte au si ouat pana aici totul normal. De vreo 2 saptamani le-am dat drumul sa zboare afara, i-am lasat sa iasa de buna voie, nu i-am fugarit sau sa-i fortez cumva anume. M-am gandit ca dupa ce au stat inchisi 3 luni si ceva, le va fi mai greu sa intre in forma.

PROBLEMA…… DECI AU 2 SAPTAMANI DE CAND LE DAU DRUMUL SI NU VOR SA ZBOARE, CALC PE EI IN CUSCA SI NU VOR SA IASA, MAI NOU NU MAI ATERIZEAZA PE CUSCA, SE ASEAZA PRIN COPACI PE LA VECINI, NU MAI ZBOARA IN STOL SI SE INTERSECTEAZA PRIN AER ADICA 2,3 VIN DE LA NORD ALTII 20 VIN DE LA SUD. E CHIAR DE PLANS AVAND IN VEDERE CA O PARTE DIN EI AU ZBURAT ANUL TRECUT 2 VITEZE, 1 DEMIFOND, 2 FONDURI, FIIND SI PRIMUL MEU AN IN CARE AM ZBURAT CU PORUMBEI DE 2015.

ACUM IN COTET SE AFLA IN JUR DE 30 DE PORUMBEI, EI ANUL TRECUT AU FORMAT UN STOL COMPACT CARE ZBURA DE PLACERE CEL PUTIN 30,40 DE MINUTE. PARCA CINEVA LE-A STERS MEMORIA… STIU CA CEI CARE AU OUA TRAG LA CUIB DAR PROBLEMA ESTE CA NU SE GRABESC NICI SA INTRE IN CUSCA, STAU PRIN COPACI CA GUGUSTIUCII. M-AM GANDIT SA-I MAI LAS PUTIN SI SA LE INCEP ANTRENAMENTELE DE LA 10, 20, 30, 50 KM, POATE IN FELUL ACESTA LE VINE CHEFUL DE ZBOR.

AICI VA CER AJUTORUL SI ASTEPT PARERILE VOASTRE!

CU RESPECT!