Porumbei picati pe strada. Boala sau altceva?

Salut, ma numesc Surlea Cornel, locuiesc in Sat Minier Jud. Prahova, sunt un fan al acestui site. Este prima oara cand postez, dar ceeace am vazut azi cand am iesit de la munca nu o sa va vina sa credeti. Coborand din masina de servici, mi-au fugit ochii, chiar in fata la prima curte de pe strada mea. Era un gugustiuc mort picat pur si simplu pe jos fara nicio urma pe el.

Porumbelul era pe maginea drumului fara nici un semn, sa fie vorba de vreo boala? Sunt curios, eu fiiind incepator, e de mirat. Avand in vedere ca s-a incalzit nu cred ca e de la frig. Nu a fost nimic, peste ceva timp, am plecat la Targoviste, promitandu-i sotiei mele o mica plimbarica. Aceeasi chestie si acolo, multi porumbei picati. Sunt un columbofil incepator, va rog sa ma ajutai cu niste sfaturi pentru ca am si eu si matca si porumbei la zbor. Va multumesc, o sa revin cu dovezi. La revedere.

12 comentarii la “Porumbei picati pe strada. Boala sau altceva?”

 1. Pana la urma ce era/erau?
  Gugustiuc, porumbel sau porumbei??

 2. iereau momeala iar tu cat pe ce sa dai in cursa…………..gugustiucul ala de la tine a trecut pe rosu iar la Targoviste ce ?? ca nu am inteles ce ai vazut cum cand unde ??????

 3. Yo stau in Moreni un oras localizat intre Targoviste si “Prahova”, dar in orasul meu nu am vazut nici un gutan mort sau gugustiuc, nuj ce sa zic…
  Vant in pene.

 4. Adica ; cei bolnavi se duc la domnu pe vesnicele pliuri , cei sanatosi supravietuiesc.

 5. OTRAVITI INTENTIONAT.SAU A INCEPUT CAMPANIA AGRICOLA DE PRIMAVARA SI BAGA NENOROCITII ASTIA DE AGRICULTORI, DOZE MARI DE OTRAVA,PE SEMINTE ,[CA SA LE PROTEJEZE ,VEZI DOAMNE;,CONTRA UNEI MINUSCULE INSECTA,]DE OMOARA UN BIVOL AFRICAN.ASA AU DISTRUS FAZANII .IEPURII ,CAPRIOARELE ,SI MAJORITATEA PASARILOR .DIN ROMANIA.SI NIMENI NU IA MASURI. RUSINE.

 6. cred ca din cauza faptului ca s-a mai incalzit afara , gospodarii au inceput deja sa mai sadeasca prin gradinile lor seminte tratate pentru rasaduri.

 7. nu stiu ce bola este ca si mie miau murit anu trecut 20 ziciai ca au bola copilului ereu capiatiComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *