Porumbeii l-au ferit de probleme

Scurta poveste a unui columbofil care a crescut intr-un cartier rau famat si pe care porumbeii l-au ferit de problemele anturajului, alcool si droguri, pentru ca uneori urca pe bloc la porumbei dimineata la 7 si cobora seara la 21. Dupa 40 de ani de columbofilie pasiunea pentru porumbei a ramas ca in prima zi.

Categories Stiri

8 comentarii la “Porumbeii l-au ferit de probleme”

  1. Mie imi plac foarte mult femeile (frumoase) … Mai imi faceam timp pentru cate una din cand in cand… Mai si fumam,ma mai duceam si pe la pescuit… De cand mi-am luat porumbeii,m-am lasat de fumat,de femei si de pescuit. Si ce e si mai important,e ca nu-mi pare rau! Doar un pic pentru pescuit :)) :)) :))))

  2. De asta cu feritul de necazuri nu stiu ce sa zic…
    O fi mai bine sa stai cu gatul sucit dupa porumbei, sa le cureti mizeria, sa bagi bani in mancare, tratamente si alte cele, sa iti petreci timpul in coteț cand prietenii de cartier sunta la o berică, cu fetele, mai dau o mica talharie, fac de un banuț acolo… mai tragi pe nas, mai dai o bataie rivalilor, o pușcarie mica sa ai ce povesti nepoților( asta daca ii apuci, normal). Nu stiu sincer care varianta e mai rea, porumbeii sau viața de borfaș de cartier.:-)

  3. Ce frumos plecau la fluierat, la noi la natural le dai cu steagu in cap si tot se lasa !

  4. O lecție de viață,o poveste,un scenariu de film…Pentru cei ca noi,implicați în fenomen,aceste mirifice ființe reprezintă un balsam pentru suflet,o oază de liniște,o evadare din jungla vieții trepidante pe care o trăim zi de zi.

  5. Eu mă regăsesc 100%. Brăila anilor 90. Pentru Dl Ilie com.2: Nu îmi pare rău că am ales porumbeii.

  6. Femeile sunt de doua feluri: frumoase si mai putin frumoase… Femeile frumoase nu plac egoistilor,aia care nu vor sa imparta cu nimeni… De aici si proverbul:decat o prajitura buna din care ar vrea sa manance toti,mai bine un kkt pe care sa il manance singuri. :)) :)))

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *