Porumbel cusut

porumbel-cusut1
Un porumbel cusut la clinica Iraida Vet – Bucuresti, sursa Facebook.
Porumbelul se afla acum in perfecta stare de sanatate.
Poze trimise de Cosmin

porumbel-cusut2

Categories Stiri

23 comentarii la “Porumbel cusut”

 1. …si cat costa o asemenea operatie la clinica Iraida Vet – Bucuresti?

 2. Ma bucur sa vad ca porumbeii au parte de astfel de ingrijiri medicale,imi propun pe viitor sa imi deschid o clinica numai pentru porumbei (de orice rasa),multa sanatate si Vant in Pene!

 3. buna,
  am avut si eu o porumbita care a fost rupta de o pisica,am cusut gusa si pielea. A trecut cu bine acuma are grija de doi pui!

 4. Si eu am cusut porumbei care in prezent sunt perfect sanatosi ba chiar unul a realizat si norma loc 1 Fond si expo cred !

 5. foarte frumos porumbelul are a doua viata cum sar zice am o ideie dragi culumbofili ce ziceti daca noi culumbofilii am avea imnul nostru

 6. Cu siguranta unii porumbei merita acest tratament deosebit.Porumbei valorosi,porumbei de suflet.Sincer si eu as-i apela la un specialist daca as-i avea o pasare ranita :).

 7. mai mult a costat cusutura decat porumbelul….

 8. cel mai important sa nui atins gusa…se v-a reface sint sigur.

 9. ieri am gasit si eu o porumbita sparta la piept dar nu am cusuto pentru ca pielea era uscata , mananca si bea apa normal

 10. Detin si eu un erou asa cum imi place sa-l alint.
  Al doilea porumbel din crescatoria mea care acum are un nume “699”.

 11. incredibila capacitatea de refacere a organismului la pasari, cel putin in cazul traumelor! …am vazut porumbel ciuruit de alice, care se transforma in arteziana vie cand bea apa, porumbel fara jumatate din piept, sau fara scalp, etc.
  …putina ata (poate fi chiar de papiota) un ac si o mana sigura “repara” porumbelul pe loc iar in doua saptamani e ca nou!!! faaantastic!

 12. Saracul porumbel cum arata!!! Bine ca s-a terminat cu bine ”aventura” lui!!!

 13. eu anul acesta am in crescatorie vreo 9 porumbei cu mii de km in aripi care s-au intors raniti de uliu…si da i-am cusut si am grija de ei macar atat sa pot face si eu pt faptul ca raniti totusi s-au intors acasa…

 14. Am trecut prin asa ceva,mi-a rupt soimul o porumbita …..gusa,cu tot pieptul,am fost nevoit sa o cos de 2 ori,si din acel atac si-a mai pierdut si un picior,mi-a fost mila sa ii rup gatu si traieste si acum si zboara k un singur picior…….

 15. Nu se poate coase gusa,nu se lipeste,face infectie,cu timpul atza se rupe,nu tine si gusa se desprinde inapoi.

 16. am gasit un porumbel de cursa azi
  RO 2019 ucp 125994
  as vrea sa il dau inapoi cum procedez ca sai gasesc stapanul??Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *