Salut! Am si eu un anunt sau o povestioara care nu stiu daca chiar trebuie publicata sau nu, dar eu incerc. Ma numesc Dan Octavian Dominte, sint din localitatea Chitoc-Vaslui si am 36 de ani. Pasiunea pentru porumbei o am inca de mic, tatal meu concurind cu porumbeii inainte de a ma naste asa ca de vreo 30 de ani am avut porumbeii in preajma mea.

Prin 2002 am plecat din tara asa cum a facut multa lume de altfel si asa am ajuns in Danemarca. Dupa citiva ani am hotarit sa ma stabilesc definitiv aici asa ca a trebuit sa ma apuc de porumbei si aici. Nimic neobisnuit pina acum, cred ca asa au procedat multi alti romani stabiliti in alte tari. Zilnic cind ma intorc de la servici arunc instinctiv o privire la porumbei, in seara asta observ un porumbel pripasit pe crescatorie lucru care se intimpla destul de des.

La o privire mai atenta observ ca porumbelul nu era din Danemarca deoarece era inelat pe piciorul sting, regulamentul aici e ca toti porumbeii sa aiba inel pe piciorul drept. La ora cind au intrat toti porumbeii m-am dus sa ii inchid si gasind totodata si porumbelul pripasit in crescatorie. De obicei toti porumbeii pripasiti ii pun pina isi revin si ii eliberez intr-un compartiment separat din cauza bolilor pe care le pot aduce in crescatorie.

Asadar prind pripasitul care avea o clema de cauciuc si un stiker pe inel, dezlipind stikerul constat cu uimire ca porumbelul are inel de Romania. Porumbelul are seria 0607023-2012- Romania.

Porumbelul se afla in orasul Holstebro in nord-vestul Danemarcei. Doresc sa inapoiez porumbelul proprietarului cit mai curind ceea ce nu cred ca va fi usor dar cred ca il pot trimite cu o firma de curierat in Romania pentru a fi eliberat undeva in zona Ardealului sau in zona Moldovei.

Pot fi contactat la telefon:+4550193702 email dominteoctavian@yahoo.com

Cu respect,
Dan Octavian Dominte