Un porumbel insetat intra pe geam in baie


Cati porumbei or pati la fel…
Stima gazdei!

Categories Stiri

16 comentarii la “Un porumbel insetat intra pe geam in baie”

 1. Un gest foarte frumos,nu stiu cati dintre noi ar fi procedat la fel.Se vede ca porumbelul este epuizat,iar acest lichid al vietii,numita apa este primordiala.Tot respectul pentru gazda.

 2. bravo frate ai facut o fapta buna altul l ar fi prins imediat.

 3. Ce femela frumusica,dupa cum se vede era tare obosita si insetata si probabil deasta a intrat.Trebuia sa-i fi dat si niste mancare ca probabil sa pierdut si cine stie daca mai ajunge acasa.

 4. Fericit porumbelul ca a dat peste o persoana cu un suflet mare.Felicitari gazdei totul are sens in viata noastra.Tot respectul .Da viata e pozitiva.

 5. superb!! gestul facut de persoana respectiva.mai rar persoane ca el!!!felicitari maxime inca odata.nu credeam sa vad asa ceva vreodata.

 6. ce dragut , a luat porumbelul dupa ce l-a filmat si la pus inapoi pe fereastra , daca era braconier , nu ii mai dadea drumul … FELICITARI !!!

  O fapta buna , cineva te va rasplati pentru fapta ta , Dumnezeu.

  Femela este pui de anul acesta dupa cum se vede dar are inel de 2012 … deci este a vreunui incepator din zona acre probabil a uitat sa hraneasca porumbeii , acest pui plecand in cautarea apei si a hranei , totusi , este porumbel de oras.

 7. @Tony: ,, Published on 30 Jul 2012

  Thirsty pigeon. Location: bathroom.”, acum se intelege de ce are inel de 2012

 8. un gest normal,care vine din partea unui om normal…fie porumbel,caine,pisica…orice fiinta aflata in dificultate. Nobil in comparatie cu nenormalii care nu fac la fel :))

 9. clar sunt mai multi oameni buni decat rai…doar ca noi suntem carcotasi ..si ei nu se arata…BRAVOOOOO..Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *