Porumbel lenes


“Porumbel lenes” e titlul filmului pe youtube. Defapt probabil e vorba de un porumbel lovit sau bolnav.

Categories Stiri

11 comentarii la “Porumbel lenes”

 1. Nu mi s-a parut nimic “Very funny”. Defapt e foarte trist. E trist si faptul ca are vreo 70 de likeuri si niciun dislike pe youtube. Gagiul e un ignorant fara pic de respect pentru viata, defapt e omul modern in toata splendoarea lui… incearca sa-l dea jos cu stergatoarele direct in fata masinilor, accelereaza si pana la urma ii cade amaratul de pe capota. Foarte amuzant, ce sa zic.

 2. Mie mi s-a parut amuzant ca porumbelul continua sa stea pe capota facandu-i in ciuda tipului aluia care parca nu a mai vazut porumbei,ce sa ii faci…asta e lumea in care traim…

 3. mai bine nu ma uit, ca din ce povesteste porumbei.ro, o ds imi vina sa ii sparg capul gagiului…dar deja imi vine!

 4. Aprob ce spunea porumbei.ro, in loc sa-l chinuie putea foarte frumos sa opreasca masina si sa il ia de acolo. Fie ca il lasa sa zboare sau il ducea acasa intr-o cutie in cazul in care era accidentat sau bolnav, era mult mai bine decat sa-si bata joc de el.

  Ma intreb, oare, lui i-ar fi placut sa fie in postura porumbelului?!

  Intodeauna, inainte sa faceti ceva puneti-va si voi aceasta intrebare.. cu siguranta veti renunta la jumate din “planurile” voastre.

  Pace!

 5. Ce se distra retardatul…pana la urma a cazut sub rotile masinilor din spate…foarte funny..

 6. Nu cred ca a patit ceva porumbelul, se vede in final ca indreapta camera in sus dupa el. cel putin asa sper.. :)Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *