Porumbel pe malul Siretului

porumbel-malul-siretului2Cam asa procedeaza multi dintre porumbeii angajati la mare distanta sau pe canicula. Si noi ne intrebam… or fi inca in aer sau au coborat la apa? Cipurile, clemele si inelele imbracate in noroi ii dau de gol de fiecare data.

Poze trimise de Valentin

Categories Stiri

15 comentarii la “Porumbel pe malul Siretului”

 1. Este un caz fericit sa coboare pe rau,este mai rau cand coboara in bltile de petrol.Nu cred ca putem sa-i condamnam ca se coboara la apa.Suberb porumbel.

 2. Frumos exemplar
  Dar la cat de poluate sunt apele din romania… nu prea e recomandat sa bea nici din rauri eu personal am vazut aruncate pe raul moldova ( ce se varsa in siret) oi moarte ambalaje la greu

 3. vecinul meu si-a facut un helesteu in gradina si vazand ca e ca un magnet pentru porumbeii de la concurs , si la recomandarea mea, a pus si o tava cu mancare ca odata plecati de acolo urmatoarea destinatie sa fie casa! Nu mare mai imi este mirarea cand vad aceleasi pasari poposind sa bea si sa manance cand intalnesc etape mai grele in care distanta si caldura isi spun cuvantul!

 4. Ha,ha,ha. Asta da sete. Din poza 4 pana in poza 5 a “secat” Siretul. :))

 5. Oare porumbeii invata locurile de adapare si revin la ele cand simt nevoia de apa?

 6. Pt.Bogdan. Nici eu nu credeam dar…Anul trecut la o etapa de Urziceni 372 km,pierd o femela cu 6 clasari din 7 angajari, o dau pierduta pe rrp.ro,dupa 2 luni primesc un telefon de la VLADUT(AG)…Femela este de vanzare in MARAMURES,sun si inteb ce pret etc.(poveste lunga)Cumpar femela cu 80 ron. Sezonul 2014.FEMELA incepe binisor cu clasari bunicele la cat timp le acord. 197-220km, 88-540km etc.Ultima etapa Wychodna-615KM trimit femela pentru a face norma la demifond,nu ajunge in primele 2 zile,primesc tel.a 3-a zi(ieri)de la un Domn X din BORSA-MM(am prins FEMELA pe santier unde lucrez, fiind f.f. obosita,infometata si insetata.Santierul aflanduse la 1km de (braconierul)de unde am recuperat FEMELA anul trecut.Domnul X cunoscandul foarte bine pe BRACONIER spunandu-mi si numele lui(cumva VASILE ?)zic daaa exact.Urmeaza ca in zilele urmatoare femela sa fie eliberata dupa cum mi-a promis Domnul X si sper sa ajunga cu bine acasa.MENTIONEZ ca anul trecut avea pui de 2 zile a gresit,iar acum de 10-12 zile iar a gresit,oare va mai gresii? Astept pareri si comentarii.LASATI PORUMBEII SA ZBOARE!!

 7. @danyel: ai dreptate man, eu i-am spus mai demult pe sun photo si am primit in schimb bagari in mama si in neamu meu de,, taran”

 8. Imi cer scuze dar nu stiu unde sa postez. Azi, 17.08.2014 am gasit in Tulcea, porumbel inelat la ambele picioare. Era foarte obosit si nu putea sa zboare. Acum i-am improvizat o cusca si il tin la mine in garaj, i-am dat porum si apa dar, mai departe nu stiu cum sa procedez sa-i revina proprietarului. Are doua inele unul metalic de culoare galben-portocaliu cu inscriptia,: FCI RO 0346321 iar celalalt inel este din plastic albastru.

 9. salut.. am si eu o intrebare de la albumul ,,misirlii-2014” care credeti ca sunt femele de acolo din ce se vede in poze ? va multumesc astept mesaj pe sunphotoComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *