luminita2.jpg
Luminita a trimis o poveste:

De 5 saptamani ma bucur in fiecare zi de compania unui porumbel. Il numesc al meu pentru ca imi e foarte drag, desi stiu ca va veni ziua cand trebuie sa se intoarca printre ai lui. L-am gasit intr-o seara cand ieseam de la serviciu, stand pitit intr-un colt si tremurand de frig. M-am apropiat de el, am vazut ca e doar un puiut ratacit care nici nu zbura, asa ca l-am luat cu mine acasa.

La inceput ii dadeam eu in cioc, apoi a inceput sa manance singur mancare de papagal, seminte de foarea soarelui si acum vad ca ii place foarte mult graul. In fiecare zi e mai dulce si penajul tot mai frumos. Am pus putina apa intr-un lighean si a facut si baie :)

Pe timpul zilei, acum, sta in balcon (care e ingradit) iar pe timpul noptii in camera. A invatat sa si zboare, iar pe balcon il vad cum tot exerseaza.
Ma tot gandesc cand ar fi cel mai bine sa il las sa plece? La inceputul lui martie cand se face mai cald afara si atunci ar fi mai usor pentru el sa isi gaseasca cele necesare? Daca cumva nu se va descurca se intoarce?

Sunt foarte curioasa ce e porumbel sau porumbita?

In una din poze se cuibareste in mana mea….:)
Lumy

luminita1.jpg luminita3.jpg