Mesaj de la Daniela:

Stimata redactie,

Va scriu cu speranta unui sfat. Din luna mai sta pe pervazul biroului meu un porumbel, cred ca e porumbita, este destul de obisnuita cu prezenta umana pentru ca nu se sperie si chiar adoarme cu tot zgomotul din birou. Sigur ca primeste mancare zilnic, are si apa dar mi-e teama ca a devenit dependenta pentru ca nu pleaca, nici cel putin nu mai zboara. Face doar gimnastica, isi falfaie aripile de cateva ori pe zi.

In weekend nu pleaca sa-si caute mancare pentru ca luni dimineata se agita cand vine primul coleg si se repede la mancare si apa. Vineri ii lasam mancare dar vin si multe vrabii care o ajuta.

Puteti sa-mi dati un sfat ? Firma unde lucrez are sediul in Militari, aproape de Autogara cu acelasi nume, poate exista un columbofil in zona si s-a pierdut. Cand a venit avea multe pene lipsa in zona gusei, pe gat dar acum penajul s-a refacut.

Toti colegii o simpatizeaza dar s-a sesizat personalul de la curatenie pentru ca lase urme pe pavaj. In birou strang eu dupa ea dar afara? Mi-e teama sa nu-i faca rau. Chiar ne-am atasat de ea, i-am pus numele Gugu.

Oriunde i-ar fi mai bine decat aici. In perioada sarbatorilor de iarna fabrica noastra se inchide asa ca va trebui sa gasesc o solutie pana atunci. As lua-o acasa dar am patru pisici.

In speranta unui raspuns, va multumesc,

Daniela