Poster pe geam

Atunci cand vine uliul si nu te decizi daca sa ocolesti casa prin stanga sau prin dreapta…

Categories Stiri

13 comentarii la “Poster pe geam”

 1. A folosit shortcut-ul. :))

  Macar a supravietuit…geamul? Ca la ai tai nu se pune problema supravietuirii dupa o cursa cu uliul.

 2. Dupa impact, s-a intors in zigzag in cotet… credeam ca e KO, dar dupa vreo juma de ora a iesit la zbor cu stolul. :))

 3. Andrei, cam cati porumbei iti ia uliu iarna? Se merita oare sa ii ti deschisi tot timpul?

 4. Uliu nu prea ia decat daca sunt bolnavi, soimul e mai rau mai ales ca vine si cu perechea, anul trecut mi-a luat multi tardivi si pui mari dar niciun matur. Anul trecut pe vremea asta aveam deja 16 luati, acum am 2 tardivi luati de soim dar peste jumatate din stol sunt maturi si conteaza, nu ii mai ridica soimul in puncte asa cum are chef.

  Daca merita? Cred ca te referi la lotul de zbor – nu, nu merita, si eu am lotul de zbor inchis. Am un lot mai mic pe care nu-l zbor la club, special pentru astea 6 luni de pauza, ca ma plictisesc si vreau sa vad ce selectie pot face in cativa ani, daca se pot forma porumbei foarte greu de prins.

 5. Si eu patesc frecvent ceea ce ai patit tu. Am niste geamuri mari care reflecta perfect peisajul din gradina si cand se sperie de ceva unii intra direct in geam si lasa ditamai radiografia pe geam de vad si la ce pana au ajuns cu naparlitul.

  Am crezut ca nu.i afecteaza dar sa stii ca cei loviti in geam sunt mai apatici a doua zi iar altii se manifesta ca si cum ar avea un inceput de febra musculara sau o tentativa de salmonela, uitandu.ma la pozitia aripilor.

  Am incercat tot felul de idei pt a nu se mai lovi. Am lipit benzi pe geam. Am comandat abtibilturi in forma de pasari rapitoare in picaj pe care le.am lipit pe geam si tot degeaba.

  Iti spun…. un matur intrat in forma, daca se lovea cu putere de geam in timpul sezonului, .. era compromis pt 3 saptamani.

  Singurul lucru pe care l.am putut face a foat sa reduc la minim hoinareala lor pe afara chemandu.i in voliera imediat dupa antrenament.

 6. Faptul ca sunt perdele ii ajuta sa franeze cat de cat, altfel ar putea chiar muri. Am vazut si eu ca o vreme se resimt, cei care mi se lovesc tare apoi nu se mai pot ridica in zbor de pe podea, dorm pe jos cateva zile.

  Cea mai buna solutie este sa pui plasa de tantari chiar si pe geamurile mari care nu se deschid, daca nu te deranjeaza prea rau ca nu mai vezi din casa afara asa bine.

 7. Andrei, ai aici rezolvarea pentru celalalt topic, cel cu praful de porumbei! Solutia e simpla, pune geamuri peste tot prin curte si cand vine antrenorul se lipesc de ele de sare praful si cacațelul din ei de o sa ai crescatoria luna!!! :-)))

 8. Vrem filmarii cu ei cand zboara poate chhiar cu atacuri de soim uliu..
  Pt ca ai o priveliste de vis acolo unde ai porumbei.

 9. Da andrei in filmare e un uliu… Dar in nenumaratele lui video sunt atacati de multe ori si de soim.. Stie cineva ce rasa sunt.. Sunt jucatori?Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *