Prima zi la gradinita

primazi
Prima zi la gradinita. Prima zi departe de mama si tata. O privire mirata, speriata, curioasa. La inceput de drum. O tranzitie rapida de la puful galben de pui vulnerabil la penajul de voiajor neinfricat in lupta cu sute de Kilometri.

Categories Stiri

17 comentarii la “Prima zi la gradinita”

 1. La noapte ajung si eu acasa.
  Am o luna de cand i-am lasat sa se imperecheze si nu i-am mai vazut, pana si concediul l-am programat in functie de zboruri si cuplarea senzorilor.
  Paste fericit !!!!

 2. eu azi i-am lasat prima data afara .mi-au dat mari emotii cei care au indraznit sa urce pe casa dar pana la urma cu greu din cauza vantului “foamea”si spus cuvantul si au intrat toti.

 3. foarte frumos……oamenii din anchititate au reusit sa domesticeasca unele animale si pasari …….dar sunt unele dintre ele care au reusit sa ne domesticeasca ele pe noi…..si aici ma refer la porumbei , de orice fel , ……..cind eram mic la bunici si aveam porumbeii in podul casei , de multe ori adormeam acolo urmarindui printr o crapatura de la o scindura …… eram fascinat de orice faceau si mai ales eram curios sa invat limbajul lor ……cemai …. misto tare……suntem sclavii lor….

 4. Tie mai mare dragu d ei am si io cativa dar sunt deja in grupa mare multa sanatate le doresc la toti puii editia 2014

 5. va salut.nu stiu ce sa mai cred !!!! am auzit un zvon ,ca s-a inchis targul de porumbei din PIATA FERENTARI?sau e un zvon fals?s-a mutat in alta locatie?stiti ceva ? ca sunt disperat, ca nu mai am unde sa-mi petrec sambetele si duminicile.puiul este de o frumusete aparte .ii doresc sa ajunga campion.paste fericit!!

 6. foarte frumos….sa iti traiasca….sa devina campion!

 7. foarte frum puiul din imagine…si daca pui cap la cap toate sunt apropiati de noi gradinita ……prima zi afara la fel ca noi prima zi pe strada ………antrenamente de ex fotbal …handbal etc ….. si ei zbor bn pt uni..eu unu ma pun si in situatia lor in leg cu orice aproape

 8. multumesc FANE.pentru informatie .sarbatori ferivite si PASTE FERICIT! tuturor.

 9. Frumos! Nu stiu cum sa-mi explic o problema: am dat la “gradinita” si eu primul rand de pui… si cand intru la ei fug ca sobolonii prin cusca, parca vad uliul… de 10 ani de cand am porumbei niciodata nu am avut pui mai speriosi ca anul acesta. Daca vreau sa pun mana pe ei e sport extrem, trebuie sa am grija sa nu le smulg penele, sa nu-i gatui… Parintii sunt blanzi, de asta nu-mi pot explica comportamentul…. PASTE FERICIT!!!

 10. @ion com.13
  vezi sa nu fie speriati de vro’ pisica,dihor,sobolan….Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *