In caz ca n-ati observat, a venit cu adevarat primavara. Atentia este de obicei concentrata pe interiorul crescatoriei, boxe noi, accesorii, achizitii de porumbei, etc. Dar cum ramane cu exteriorul?

Va preocupa exteriorul crescatoriei si spatiul din jur? Salivam mereu la crescatoriile de afara care arata bine. Acei crescatori acorda atentie si ambiantei, in jurul crescatoriei totul arata foarte bine, este un mic paradis. Si noi putem face acest lucru destul de usor, daca ne preocupam putin. Un strop de gazon, niste gard viu, 2-3 flori, poate si un foisor unde stai la umbra cand astepti porumbeii de la concurs, si putina ordine in jurul crescatoriei pot schimba total un “cotet” in ceva placut.


Nu-i asta chiar o crescatorie, dar ati prins ideea. Nu se stie daca porumbeii vin mai cu drag acasa, dar crescatorul cu siguranta…

Peste vreo luna am sa fac un topic cu crescatorii romanesti, indiferent de marime si experienta crescatorului, dar care arata placut si in exterior + imprejurimi. Se inscrie cineva?

In jurul crescatoriei se pot planta chestii pe care porumbeii le consuma cu placere – lucerna, papadie, – ?