9 comentarii la “Primul sistem GPS din Romania de monitorizare a porumbeilor”

  1. Criteriul, paleste pe langa actiunile de recuperare a cip-urilor, din moment ce supercampionii, care le poarta, se vor pripasi pe la alte cotete. Parca si vad scenariul: – De ce mi-ai “braconat” ba’ pasarea !!!?…………..

  2. @Florin Daca senzorul nu ajunge in uitate cum vezi cine ti-a braconat pasarea? :))

  3. daca pasarea nu ajunge acasa nu ai cum sa vezi unde a ramas. sa speram ca peste putin timp vom putea monitoriza porumbeii online . cum am spus si in clip , exista si sitemul acesta online , doar ca este experimental , nu e comercial inca , si e foarte scump , si greoi pentru porumbel .

  4. @chinezu “era zboară drept” ??
    Mda s-ar putea rezolva mai multe enigme și proboeme dacă ar ajunge virala chestia și arestul fi live,sa stăm ca la fotbal în fata televizorului s-ai vedem cum joaca,cum se faulteaza și nu nimeresc sputnikul :)))

  5. Aceste sisteme de monitorizare vor altera acest sport si sigur iau din frumusetea si tensiunea concursurilor

  6. daca doar din curiozitate , si nu numai , dar sper ca acest sistem sa mi raspunda la unele intrebari , referitoare la traseul spre casa si locurile de intrare inspre crescatorie . de multe ori venind de la antrenamente am ajuns odata cu porumbeii acasa , sau de multe ori am mers dealungul soselei pina la un punct , iar ca apoi sa dispara de pe raza vizuala , si ajuns acasa am constatat ca porumbeii chiar daca mai aveau cam 10 km i am asteptat cu orele venind cite unul , maxim 2 -3 .

  7. ATUNCI VEDEM SI NOI DACA PORUMBEI AU FOST LANSATI DIN LOCALITATEA DESEMNATA IN PLANUL DE ZBOR. UNORA LE DISPARE SEMNALUL GPS CAND TREC GRANITAComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *