Era imposibil sa treaca anul fara sa mi se nasca o mascota in lotul de pui. Daca anul trecut era “Wi-fi”, acum este “Prodigy”. Prodigy a sarit din boxa cand se apropia vremea intarcarii si a intrat apoi in alta boxa, unde masculul l-a scalpat fara mila pana la os. Simbolul pacii, deh.

Fiind si consangvin scos din 2 semifrati, destul de plapand, cand l-am vazut desfigurat intr-un colt si plin de sange, am zis ca nu mai apuca o noua zi. L-am mutat imediat in compartimentul de pui si l-am uns pe chelie cu niste Mibazon. S-a dus intr-un colt si a stat cu capul la perete nemiscat pana s-a lasat noaptea. Am crezut ca a murit.

A doua zi cand m-am dus la cotet m-am uitat direct dupa el sa vad daca il duc la tomberon dar nu mai era acolo. L-am vazut suit pe o odihnitoare… avea capul umflat si ochii tumefiati ca un boxer dupa meci. Cateva zile a trebuit sa il tin in casa la cutie si sa-l hranesc manual. Dupa ce au inceput sa i se desumfle ochii si l-am dus inapoi cu ceilalti pui a inceput sa manance in disperare. A iesit la zbor printre ultimii din generatia lui dar incet incet ii prinde din urma. Ma apuca rasul cand il vad cum sta mandru si batos pe acoperis printre restul, cu freza in vant.

Seamana mult cu solistul trupei Prodigy.