86565881_IOBFCCXNumele meu este Lorrymer-George, am 33 de ani, sunt din Brasov si as vrea sa va atasez email-ului poze cu voliera ce-am realizat-o in 2 saptamani pentru a fi publicate pe site spre a afla cat mai multe pareri despre cum este conceputa si facuta. Tin sa mentionez ca am avut porumbei voiajori in balconul apartamentului parintilor mei pe la varsta de 13-14 ani dar apoi nu am mai fost lasat sa-i tin deoarece venea vremea admiterii la liceu si eu imi petreceam foarte mult timp alaturi de pasarile ce le aveam chiar daca-i tineam intr-o lada ce-o construisem cu ajutorul tatalui meu.

Au trecut aprape 20 de ani de cand nu am mai avut porumbei dar dragostea pentru acestia a fost in sufletul meu continuu. Momentan locuind la curte m-am apucat de proiectarea si realizarea unei voliere incercand sa urmaresc si tin cont de toate sfaturile citite pe site-ul d-vs. Eu lucrez ca alpinist-utilitar pe platforme petroliere din anul 2007 iar momentan sunt intr-o rafinare de gaz in Yemen profesand job-ul meu si cum lucrez o luna da cu una nu sunt in tara cam 6 din an.

De voiajori nu ma puteam apuca in astfel de conditii dar am zis ca macar de tippleri sa ma apuc din nou pentru ca ceea ce am citit si aflat despre ei pentru mine este ceva super frumos: o mare varietate de culori, un corp extrem de suplu si zvelt si capacitatea acestora de a zbura la inaltimi de disparitie de foarte multe ori si un zbor extrem de indelungat ajungandu-se in tara noastra si la peste 17 ore de zbor intr-o zi de etapa.

Va rog frumos sa-mi prezentati pe site-ul porumbei.ro pozele volierei desi nu este terminata (lipsind sputnik-ul si nefiind data cu bait inca) pentru a afla cat mai mute pareri despre cum a fost realizata.

Precizez ca are 2.6m lungime, 1.6m adancime, 2.5 inaltime pe fata si 2 pe spate iar compartimentul pentru prasila are 1.2m din lungimea totala a volierei.

In speranta ca nu v-am plictisit cu email-ul meu v-as ruga sa-mi publicati pozele care le gasiti cele mai reprezentative pe site pentru a afla opinii atat pozitive cat si pe cele negative.

Va multumesc.

Lorrymer-Brasov