Proiect pentru calendarul de zbor al jucatorului de galati

Trimis de Vlad Hadarau

Interjudetean maturi

etapa 1 5-6 mai 2007
etapa2 19-20 mai 2007

Interjudetean tineret

etapa 1 2-3 iunie 2007
etapa 2 16-17 iunie 2007

cupa Romaniei 7-8 iulie 2007

ore de start 07-09 A.M.

6 comentarii la “Proiect pentru calendarul de zbor al jucatorului de galati”

 1. Ma bucura faptul ca este cineva care a luat aceasta initiativa spre deosebire de alti crescatori din alte zone ale tarii care se bat cu pumnul in piept ca ei fac si dreg si se cearta pe tema jucatorului de galati , dar defapt am ajuns la concluzia ca sunt numai vorbe in vant. Era vorba despre crescatorii din galati care am inteles ca anul acesta ei vor organiza zborururile si concursurile jucatorului de galati, dar cand este vorba sa se faca un proiect se dau raniti . Deci am ajuns la concluzia ca au ramas numai vorbele . Deci domnilor din Galati vrem fapte. Se pare ca Bistrita va zbura singura si anul acesta exact ca si anul trecut. Cat despre acest proiect pentru calendarul de zbor , stimate coleg de club domnule Hadarau Vlad ar fi trebuit sa anunti si pe ceilalti colegi de club cu care s-a facut planul de zbor anul trecut sau cel putin sa afisezi planul de zbor de anul trecut pe care l-am facut impreuna. Parerea mea este ca sunt etape putine , ar trebui sa fie cel putin 3 etape maturi , 3 etape tineret si cupa romaniei. Cu deosebit respect Chivu Adrian

 2. Ca de obicei cind vine vorba de galateni, nu zicem 3 vorbe fara sa intepam pe altii.
  Eu zic sa ne vedem fiecare ( Bucuresti, Galati, Bistrita, Craiova, Severin etc) de pasarile noastre, de concursurile noastre si sa speram ca odata o sa fie si o competitie la nivel national.
  Felicitari Bistrita pentru suflet si vointa.
  Viitorul galateanului trebuie sa fie in buna intelegere intre crescatorii din zone diferite si cred ca cei din generatia tinara sunt mai deschisi la aceste lucruri.
  Nicu Gheorghe din Bucuresti.

 3. buna!sper ca acest calendar sa ramana doar ca proiect,iar cei interesati de concurs sa vina cu sugestii.cei din galati nu trebuie sa se supere,de fapt pe ovidiu l-am si anuntat ca voi pune acest proiect.ii asteptam sa vina cu propunerea lor,care cel putin eu o voi accepta,daca are si sustinere.cu dl. chivu am vorbit telefonic si i-am explicat ca este doar un proiect,restul remarcilor il privesc.eu sper din tot sufletul ca la concursul de anul acesta sa participe cit mai multi,pt a avea un nivel calitativ mai ridicat fata de cel de anul trecut.succes tuturor!

 4. la sedinta din 29 martie s-au stabilit datele etapelor : etapa 1 maturi 19-20 mai, etapa 2 maturi 16-17 iunie, etapa 3 maturi 21-22 iulie si pentru pui din anul in curs etapa 1 30 iunie 1 iulie, etapa a 2-a 28-29 iulie, etapa a 3-a 11-12 august. .

 5. Ptr Ovidiu:
  Ce calendare de zbor am vazut eu nu se intersectau etapele de maturi cu cele de pui!
  Ar fi bine etapele de maturi sa fie 3 si de la mijlocul lui mai pina la mijlocul lui iunie iar etapele de pui la 2 saptamini distanta de ultima de la maturi sa ramina un weekend liber(rezerva) in caz ca se amina vreo etapa din cauza conditiilor meteo respectiv in toata luna iulie cel iar cupa Romaniei (stol mixt tineret +maturi) la inceputul lui august.
  Aceste calendare competitionale le poti si tu vedea in niste numere vechi din ’80 pina in ’90 ale revistei care era scoasa atunci (buletin columbofil).
  Poti sa vorbesti totusi cu Cornea M. ca sa vezi si tu de ce!
  Numai bine!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *