Revista “Porumbelul voiajor”

Columbofilii au, incepand cu luna mai, un motiv de bucurie. Grupul de presa Hiparion, in parteneriat cu Federatia Romana Columbofila, lanseaza singura revista columbofila din Romania, cu aparitie lunara. Avand numele “Porumbelul voiajor”, publicatia se adreseaza atat profesionistilor cat si celor care doresc sa fie initiati in sportul columbofil.

“Porumbelul voiajor” va contine informatii despre porumbeii voiajori si intretinerea acestora, indrumari practice pentru cresterea si imperecherea porumbeilor, sfaturi despre modul in care trebuie construite volierele, interviuri cu marii crescatori si sfaturi de la acestia, informatii utile despre bolile porumbeilor, prezentarea concursurilor nationale si internationale, metode de joc, vanzari de accesorii pentru porumbei, anunturi de profil. La toate informatiile prezentate, revista ofera o multitudine de fotografii elocvente pentru toti amatorii sportului columbofil.

Primul numar al revistei este oferit gratuit tuturor doritorilor. Toti cei care doresc sa primeasca gratuit primul numar sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa:

marius.cament@hiparion.com

Email-ul trebuie sa contina:
1. Nume si prenume
2. Adresa postala
3. Telefon de contact

Cei care doresc sa fie informati lunar in legatura cu tot ce inseamna sport columbofil in Romania si pe plan international, se pot abona la “Porumbelul Voiajor” pe baza talonului de abonament atasat in revista.

Categories Uncategorized