puimort-porumbel-disectieBuna ziua tuturor! As vrea urgent o parere de la un specialist in urmatoarul caz: Prima problema am observat-o la matca atunci cand au inceput sa imi moara puii mici din a doua serie. Se dezvoltau normal pana la 6-7 zile apoi slabeau si mureau in scurt timp. Vreau sa mentionez ca adultii arata bine, nu prezinta nici un semn de boala, la fel si puii din prima serie.

Singurul lucru care l-am observat la ei este gainatul apos si cu un miros urat. In urma cu 4 saptamani am tratat toti porumbeii cu Nifuramicin timp de 10 zile si parea ca s-a schimbat ceva insa acum am gasit un pui mare, pe care il achizitionasem de curand, mort. Era sanatos si arata foarte bine cand l-am cumparat dar de cateva zile a inceput a nu mai manance, avea un gainat apos si verde si a murit imediat.

Am atasat o poza cu el in speranta ca este cineva care si-ar putea da seama care e problema sau daca se vede ceva pe unele organe. Va rog sa imi dati urgent niste sfaturi utile daca se poate. Multumesc !

Stefan

puimort-porumbel-disectie