Reportaj cu Florentin Asmarandei la News Pascani

Categories Stiri

17 comentarii la “Reportaj cu Florentin Asmarandei la News Pascani”

 1. Un simplu om un mare columbofil,o persoana modesta fara fite ,un om pe care te poti baza.Asmarandei florentin este cel mai bun columbofil moldovean in ultimul deceniu.doar daca ar duce cupele la fier vechi s-ar imbogati.personal am achizitionat cateva pasari de la domnia sa si mi-au batut toata cusca,mai mult s-au impus si la nivel national,in urma rezultatului fenomenal obtinut la etapa de LEBORK ,35 PORUMBEI CLASATI, o etapa ucigatoare pentru multi zburatori de top din zona moldovei, am decis sa mai achizitionez 10 pUI.Concursurile de TARTU 1235 KM,unde Asmarandei Florentin a obtinut locul 1 pasare si locul 1 crescator,si concursul BERLIN 1150km concurs la care maestrul Asmarandei Florentin a clasat porumbei mai multi decat tota Suceava,mi-au confirmat o data in plus ca am facut o alegere extraordinara .
  Domnule Asmarandei,am ascultat acest interviu cu foarte mare atentie de 3,4 ,ori, vorbiti de un porumbel ca are 3 ani palmares maraton si are doar 2 ani de viata,cu scuzele rigoare dar spun ca acest porumbel ar trebui sa fie prezent si prezentat la expozitia natinala undeva la intrarea in expo sa poata fi admirat de toti columbofili romani si straini ce se vor perinda pe acolo.
  ESTE CEVA UNIC IN LUME.
  FELICITARI PENTRU REZULTATELE OBTINUTE.JOS PALARIA.

 2. Porumbita care are locul 1 la Tartu se vinde doar cu 1500-2000 de euro :O mi se pare foarte putin ;)

 3. Felicitari inca o data…Succes in tot ceea ce face acest minunat columbofil roman…Bravo Respect

 4. Felicitari,super rezultate pe distante lungi s-a vazut valoarea porumbeilor la seminationalul leborg un zbor greu peste 1000 km ,a angajat 50 de pasari si a clasat 32 pe general ceva de visss.Nul cunosc personal dar i-am urmarit anul acesta aproape toate etapele si am ramas impresionat,zboara omul din toate directiile fara frica si fara motive.Mai rar columbofili sa bage tot lotul de zbor de la prima etapa pina la ultima.JOS,JOS,PALARIA. Tare asi vrea sa procedez ca el dar dupa 3-4 etape medii si una de maraton raman fara porumbi adica pornoo.

 5. Domnul Asmarandei cu cat vinde o pereche de pui ? (in medie)

 6. felicitari,emotionant,bravooo. astept sami duc porumbeii la casa mea,apoi primu lucru sa achizitionez cateva exemplare de la acest domn de nota 10

 7. CUM AS PUTEA SA IAU LEGATURA CU DOMNUL ASMARANDEI? POATE SA MA AJUTE CINEVA CU UN NUMAR DE TELEFON? MULTUMESC

 8. Felicitari pt.rezultate,si mult succes .

 9. IONUT : multumesc frumos,am reusit sa vb cu domnul asmarandei,om de milioane,daca toti columbofili ar fii macar ca si dansul probabil am fii si noi undeva sus.sanatate la toata lumeaComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *