pescarus-germanBuna ziua,
Doresc sa propun o discutie pe site-ul dumneavoastra despre rasele Satinet si Pescarus German doua rase deosebit de frumoase despre care pe acest site nu se discuta mai deloc sunt doar cateva pareri raslete. Din punctul meu de vedere este pacat ca nu se acorda o atentie putin mai mare pentru porumbeii de agrement(cei de frumusete) iar acolo unde este cazul articolele sunt monopolizate de rasele King, jucator de Galati(rase deosebit de frumoase) si alte cateva. Sa nu uitam ca aceste doua rase de care va spuneam la inceput sunt rase cu o istorie destul de vasta dar despre care eu si multi alti curiosi nu stim mare lucru.

Asadar propun o discutie libera despre aceste doua rase in care cunascatorii si crescatorii sa impartaseasca pareri in ceea ce priveste caracteristici,standarde cat si modul de crestere si intretinere.

satinetDe exeplu una din curiozitatile mele este aceea legata de dimensiunile si forma ciocului celor doua rase dar si modul in care as putea cunoaste crescatori ai vreuneia dintre aceste doua rase si parerea acestora despre acesti porumbei.

Va multumesc!

Laurentiu