Salut,
analizand diverse site-uri si articole de profil am crezut (cred) ca talajul pe pardoseala si in boxe este doar benefic. Este stiut faptul ca lemnul si marea majoritate a derivatelor sale are carea calitate (printre altele) ca absoarbe umezeala (una din cheile reusitei in columbofilie).

Stiu… poate era mai bine sa folosesc paie din tije de tutun, dar nu gasesc si daca ma apuc sa cumpar tije de tutun de la SC care le comercializeaza cred ca o sa ies cam sifonat.

Din pacate eu personal nu am vazut cu ochii mei vreun crescator care sa foloseasca cu succes talajul pe pardoseala. Voi il folositi? Ati vazut pe cineva cu ochii vostri care sa il foloseasca? La ce perioada de timp trebuie schimbat? Oare nu favorizeza prezenta soarecilor si a altor daunatori?

Din auzite, eu am primit numai cuvinte de lauda despre talaj. Ba mai mult se pare ca as avea posibilitatea sa vizitez in curand un crescator care a folosit cu succes aceasta metoda. Se pare ca acest columbofil (foarte bun zburator pe distante lungi) niciodata nu schimba talajul mai devreme de 6 luni, chiar 1 an. Ce parere aveti?

Va multumesc pentru raspunsuri,

Adi