Regulament de ordine interioara – Filiala columbofila SIBIU

Pentru a crea cadrul adecvat unei bune desf??ur?ri a activit?tii de club pe toata perioada unui an calendaristic, Filiala columbofila a judetului Sibiu, a intocmit prezentul Regulament de ordine interioara pe care vi-l trimitem alaturat, cu rugamintea de a fi postat pe siteul www.porumbei.ro, pentru ca prin comentariile facute sa cunoastem punctul de vedere si al altor columbofili din tara.

Multumim anticipat pentru comentarii serioase si bine intentionate ! Va asiguram ca vom tine seama de acestea, pentru imbunatatirea regulamentului propus de noi.

Download document.
Trimis de Rau Precup

Categories Diverse

5 comentarii la “Regulament de ordine interioara – Filiala columbofila SIBIU”

 1. Nu prea sunt de acord cu votul prin ridicare de mana…desi si la noi este la fel. Este o practica intalnita peste tot in tara?

  “Este de dorit ca Planul de zbor sa aiba o durata de valabilitate pe mai multi ani (3-5 ani) )sau chiar mai mult, cu pastrarea localitatilor de lansare si sa nu fie modificat functie de nemultumirea unor persoane sau grupuri minoritare influente. ” – EXCELENT

 2. Salutari de la Dorohoi domnule Rau Precup. Este bun acest regulament de ordine interioara caci daca nu e disciplina si respect pentru colegi si pentru cei care conduc o Asociatie Columbofila atunci nu se va putea face nimic corect. Sper sa nu intampinati probleme in aplicarea lui.
  Fiecare trebuie sa respecte aceste regulamente pentru ca de asta sunt facute. Cateodata la romani este altfel. S-ar putea insista un pic mai mult pe responsabilitatea comisiilor de imbarcare, clemare si desigilare, sa li se creeze condi?iile optime de desfasurare a activitatilor dar sa si raspunda pentru ceea ce fac pentru ca majoritatea fraudelor si abaterilor de la regulament s-au intamplat din cauza neatentiei, superficialitatii acestor comisii dar si a necunoasterii regulamentului de catre acestea.
  Mult noroc in activitatea columbofila doresc tuturor membrilor columbofili din Sibiu si cred ca acest regulament va fi respectat pentru caci la Sibiu am ?ntalnit numai oameni minunati.
  Multe salutari domnului Liviu Saratean, Lungu Gh., Munteanu Vasile din partea mea si succes in activitatea columbofila.
  Claudiu Pavaleanu – Dorohoi

 3. Salutari domnule Precop. Sunt de acord cu acest regulament. Cred ca pt o buna fct. a clubului trebuie aplicate aceste reguli.
  PS:Care sunteti din DEVA va rog lasati un id:)

 4. Felicitarile mele pentru conducerea Filialei Sibiu privind intocmirea actualului Regulament de ordine interioara si publicarea pe acest site.

  Personal consider ca acest Regulament este bun ,dar as avea si o sugestie.
  Cred ca ar trebui analizata si posibilitatea ca pentru anumite categorii sociale de columbofili ( elevi,studenti,pensionari) sa benifecieze de o reducere(25-50%) la plata cotizatiei de zbor cu conditia ca acestia sa faca dovada prin acte a statutului social pe care il au la un moment dat.

  Cu respect,
  ValiComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *