Topic sugerat de Ovidiu Gradinaru

In noul R.N. al F.C.P.R. din 23.02.2008, am gasit cateva articole care cred ca nu au fost bine analizate, care trebuiau modificate sau care s-au modificat intr-un mod nu tocmai bun dar am gasit si aricole noi sau modificate in bine.
– art.5 litera f: spune ca orice crescator poate participa intr-un sezon, “obligatoriu” pe o singura ruta de zbor de la inceput pana la sfarsit. Deci daca eu particip pe ruta de zbor nord, Polonia, nu pot imbarca si concura in acelas timp la Nuremberg, DE CE?
– art.31 litera e, dublat de articolul 47 litera d: pentru categoria Maraton National sunt necesari 2400 km in 3 etape de peste 700 km, CAM PUTIN NU e maraton sau ce?( macar 750 km daca se vroia sa nu se suprapuna cu categoria Naraton International, sau sa specifice ca o etapa sa fie de peste 900 km)
– art.32 litera b: 15 columbofili si 15 ceasuri la desigilare la toate tipurile de concursuri (erau 10 si 10 pentru categoria III si pentru maraton, si cred ca erau suficienti)
– art.11 litera a: in listele de start vor fi consemnati porumbeii numai cu titlu de propietate (eclozati incepand cu anul 2003) BUN !!!
– art. 39 litera c: punctajul de penalizare se calculeaza la numitor cu numarul tuturor porumbeilor lansati, BUN !!!!

Sunt doar cateva si mentionez ca am luat prezentul regulament dupa net, neavand in posesie o varianta oficiala publicata.