Regulament UCP

As dori sa citesc regulamentul, varianta cea mai noua. Mi-l poate trimite cineva pe email? Multumesc.

Categories Stiri

11 comentarii la “Regulament UCP”

 1. hmm…cre’ ca gesesti regulamentu’ in revista aia a UCP-ului…
  bine…..nu stiu daca e chiar in toate numerele , da’…merita incercat
  oricum….in format electronic….e mai greu de gasit, din cate stiu eu..
  in orice caz, cel putin modificarile sunt publicate acolo….cand apar….

 2. si eu as vrea sa il citesc. cum as putea face asta adica de unde pot face rost de el?

 3. Si eu as vrea sal citesc dar nu am cum ca sunt plecat din tara..Daca lar da cineva aici ar face o treaba buna pentru noi care nu suntem acasa..Multumesc anticipat…

 4. se cam tine ascuns regulamentu asta ….nici la noi la club nu se afiseaza niciodata nimik

 5. asa este cam secretosi astia de la profesionisti ,eu zic sa treceti la amatori ca este de 100 ori mai bine

 6. ce cautati dumneavoastra s-ar putea sa gasiti la aceasta adresa scriind pe google: ”pigeon club romania” iar acestia sunt pasii care trebuiesc urmati: romania/ regulament u.f.c.r./ modificari regulament.

 7. REGULAMENTE,REGULAMENTE….Intotdeauna au fost facute ca sa nu fie respectate de toata lumea , sa fie interpretative…cam plictisitor.Nu cunosc regulamentul UCP-istilor,sincer nu mai stiu cum se numeste nici organizatia unde imi platesc cotizatia; UFCR, FCPR…probabil voi afla. Totusi cate grupari sunt care au ca obiect de activitate porumbelul voiajor? Ieri s-a incheiat oficial sezonul de concursuri. Cati columbofili care nu au 4 etape de viteza sau demifond sunt in vizorul comisiilor de disciplina? O sa-i mai toleram? Sunt adeptul regulamentelor , nu putem fara ele,ele impun disciplina in orice sport ,asa ca trebuie cunoscute si respectate de toti indiferent ca esti zugrav sau popa.

 8. Poate nu m-am exprimat clar? As dori regulamentul UCP, nu FRC sau UFCR.

  Inca mai astept regulamentul… cer chiar atat de mult?! Cred ca este esential sa-l cunosti. Am o varianta fff veche si sigur s-au schimbat multe.

  Treaba cu 4 etape de viteza-demi nu am inteles-o, puteti detalia?

 9. pana primesti un raspuns de la ucp-isti cred ca nu deranjeaza pe nimeni discutii pe tema: Regulament National Sportiv al UFCR .Se lucreaza inca la el din cate stiu eu ca si la STATUT,dar functionam dupa cel vechi: 2003-ianuarie ajustat cu cateva circulare .RNS precizeaza la cap iv: art.11: Participarea la concursurile cu porumbei calatori ESTE OBLIGATORIE pentru toti columbofilii cu o vechime mai mare de un an,aceasta la cel putin 4 etape de concurs de categoria 1 si 2. Stiu ca suntem putini si nu ne-am putea permite masuri extreme { pe asta si mizeaza neparticipantii} dar trebuie sa luam atitudine.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *