Rezistenta

Pentru cei care isi infasoara volierele cu celofan…

Sursa: Facebook.

Categories Diverse

11 comentarii la “Rezistenta”

  1. Salbaticiunea tot salbaticiune ramane !

    Toata iarna am avut pui si oua de la porumbeii mei. Nu am posibilitatea sa-i separ pe sexe. Este adevarat ca langa Cluj nu am avut temperaturi asa scazute ca in alte zone ale tarii. Oricum, am o usa mare la voliera din plasa + sputnic si o alta gaura din plasa pentru aerisire. Nu le-am acoperit si nici nu o sa le acopar cu nimic. Multa bafta in 2018 !

  2. Foarte tare,cat devotament fata de cuib si oua! Câteodată mă cert singur ca imi tin porumbeii închiși si nu liberi…dar imi revin după ce imi dispar niște exemplare!

  3. Poate o ajuti.si tu cu ceva boabe pe o vreme asa friguroasa.Se vede ca iubesti natura BRAVO…

  4. Imprsionant ! Intodeauna omul va avea de invatat de la natura.Vara trecuta am gasit pe jos sub un copac un pui de turturele, l-am luat si l-am pus la porumbei sa-l creasca. Porumbeii i-au dat sa manance , s-a facut mare si cand a putut sa zbore a plecat. O vreme a mai venit pe la cotet, dar intr-un final s-a intors in natura.Tot ce a creeat Dumnezeu te fascineaza.

  5. Da,o sa vina ea si caldura… Si tot bunicu zicea: ,,lungeste-mi doamne zâlele,pân’ s-or coace dudele”! Da-i si tu ceva de mancare…

  6. Cristi ceva rezultate fără sa acoperi crescatoria cel puțin când este frig și bate vîntul.??

  7. Am vazut si eu una in cais. Ne cunoastem. Toata iarna a mancat la fel ca porumbeii.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *