Rollerii de Birmingham fac nebunii prin vazduh…

Categories Stiri

19 comentarii la “Rollerii de Birmingham fac nebunii prin vazduh…”

 1. am avut si eu galateni care se roteau la fel…………………superbi

 2. O precizare se impune:la inceputul clipului nu e vorba de rolleri de Birmingham ci de cotofene de Leipzig,care au alt stil si alte abilitati de joc,precum se vede si din film.

 3. aia nu sunt rolleri de birmingham? nici nu stiam.
  daca da cine are?
  sunt interesat.

 4. sunt crescator de jucatori galateni si admir f mult zborul si jocul la acesti porumbei iar acesti rolleri fac un joc f bun.bft!

 5. Buna Domnilor

  Eu cresc Jucatori de Galati si Birmingham Roller iar precizrea este corecta si buna acestea nu sint Birmingham Roller

  Asta doar asa ca sa nu inselam pe cei interesati iar in ce priveste jocul e superb dar nu exista nici o rasa la care toti sa joace asa ci este rezultatul unei munci indelungate si cu o selectie foarte viguroase.

  In cazul ca cineva chiar vrea sa achizitioneze o asfel de rasa sa o faca doar daca nu se asteapt la rezultate spectaculoase din preimul sezon altfel mai bine nu te apuca ca sa nu ajungi desamagit.

  Sfatul asta vil dau eu dupa o experienta in cresterea Jucatorilor de Galati de circa 4 deceni si alte rase facultativ de ex. in ultimi ani impreuna cu Birmingham Roller si merita doar cu mentiunea sa ai o doza mare de rabdare si putera de a elimina din lot orice ex. care nu joaca cit de putin orice compromis poare zadarnici munca de chiteva sezoane.

  Cu stima si respect Alex.Bude

 6. Superbi Porumbei si sa mai puneti asa ceva pe site ;););)

 7. tare de tot cum joaca……super .felicitari celui care a realizat filmuletu

 8. frumosi si eu sunt crescator de galateni de 3 ani si miam achizitionat si eu 2 perechi de rolleri de birminham astept primavara mult succes tuturor

 9. Munca multa selectie buna rolleru joaca bine . Aceaa nu sunt birmingen e vrajeala unui crescator filmul este de pe alt sait….

 10. Vreau sa compare 2 ,3 perché de porumbei jucatori di birminghamComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *