Romania Grand Prix FCI – Ultimele noutati

Cu o spectaculoasa crestere a numarului de columbofili, de la 4.000 in anul 2000 pana la 12.000 in prezent, Romania nu putea fi exclusa de pe harta columbodromurilor FCI. Experienta organizatorilor acumulata in cele cateva editii precedente de succes, conditiile excelente, premiile extrem de atractive si promisiunea unei atmosfere cu totul speciale la evenimentele editiei 2012, toate acestea i-au convins deja pe columbofilii de elita ai Romaniei, dar si pe multi campioni din strainatate (Ungaria, Grecia, Austria, Spania si Germania) ca “Romania Grand Prix FCI” e locul ideal unde pot sa-si concureze echipele de tineri porumbei.

Astfel, pana in prezent, un numar de 100 de crescatori au anuntat deja ca participa cu un total de aproximativ 500 de porumbei, iar telefoanele si emailurile organizatorilor continua sa fie asaltate de cereri.

Va reamintim ca premiile editiei 2012, calculate pentru minim 1000 de porumbei participanti, se ridica la impresionanta suma de 37.400 €. Atractia principala o va constitui cursa finala, cu lansare de la Sopron, Ungaria, 405 km. Castigatorul acestui super concurs va fi premiat cu 10.000 €!!

După cursa finala, toti columbofilii se vor putea distra la o mare petrecere oferita in cinstea lor!

Ca noutate foarte interesanta, se anunta organizarea unui sejur relaxant pe frumoasele meleaguri ale Zarandului, pentru oaspetii din strainatate si din tara pentru cei care doresc.

Asadar, inimile multor columbofli isi accelereaza deja pulsul in asteptarea inceputului editiei 2012 a “Romania Grand Prix FCI“.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, sunteti asteptati in continuare pe www.columbodromarad.ro si Columbofil.net!

Categories Stiri