Romania pe Pipa

Intrand pe PIPA mi-a sarit in ochi un banner frumos. E bine!
porumbei-bestofromania

Categories Stiri

23 comentarii la “Romania pe Pipa”

 1. Se pare ca si ROMANIA joaca la nivel inalt,un lucru e clar sportul columbofil din tara noastra a evoluat enorm si asta nu trebuie decat sa ne bucure.

 2. foarte bine !! era si cazul , dar mie personal nu imi place ca din cei 17 ” Best Of Romania ” 5 porumbei sunt straini…..

 3. astia sunt toti crescatorii adevarati din Romania? Nu cred!

 4. complimente tuturor din Romania, ave-ti nivel cu pasarea!

 5. In 10 ani o sper sa se bucure belgieni ca apar la noi pe site :))

 6. Din pacate avem o serie de minciuni prezentate acolo gen Campion Natiional Maraton, Maraton Palmares , si Campion National FCI 2012.
  Best of Romania 5 porumei din Belgia si Olanda?
  Si departe de Best ce e acolo. Sunt crescatori de top in tara mult peste ce se prezinta acolo. Asta sa zicem ca nu ar fi mare problema pana la urma e vb de marketing. Dar primele doua idei sunt impardonabile.

 7. cam are dreptate la com 9,daca se spune ca este Best of Romania,ar fii trebuit sa fie porumbei doar cu inele de romania ,nu si cu inele de BE,NL,IT. cred ca cei mai reprezentativi sunt porumbei dl. Marian Dumitrache,si la fel cum zice tot la com 9.mai sunt si alti crescatori la fel de buni,daca nu chiar mai buni in tara care meritau sa-si porumbei pe pipa.be,dar tinand cont ca este prima licitatie de acest gen,cu porumbei de la mai multi crescatori din tara,inceputu este bun. Oare ce comision or avea cei de la pipa si ce comision o cere Dr. Dinu Mihai pt ca a facut posibila acesta licitatie,oricum cred ca fiecare crescator ramane cu o suma frumusica de banii de pe urma fiecarui porumbel vandut pe pipa

 8. daca imi da voie stimabilul domn tunduc sa-l citez,SE POATE,SIGUR CA SE POATE” suna altfel aceasta licitatie,doar asa westl vor capata din nou incredere in romani,facand licitatii la oameni de incredere,cu oameni de incredere la preturi rezonabile,indiferent ca unul e campion FCPR,unl UCP si altul FRSC,sunt campioni sai felicitam si sa scoatem palaria in fata lor,si in fata celor care si-au pus gaj cuvantul si onoarea pentru a reprezenta romania cu cinste in west,HAI ROMANI,HAI ROMANIA

 9. 100% de accord cu comentariul nr 9. de adaugat ca porumbei cu inele be sau nl, anii 05-06 -07 ,, sunt niste porumbei mediocri care au reprodus slab sau deloc si acum datorita faimosului pedigreu sunt vinduti pe situl pipa. iar despre titlu Best of Romania …sa fim seriosi….

 10. invidios asta de la com.9 cred ca e marius tunduc.daca el no reusit nu lasa nici pe altii.fiind 3 federatii in RO care e adevaratul campion national?

 11. Nu este bine pus numele pentru ca se vand si porumbei belgieni care nu au zburat un metru . Mai bine se zicea ca cine are pile la Dinu vinde pe Pipa.

 12. Din punctul meu de vedere este senzationala aceasta licitatie . Am incercat sa adun porumbei cu rezultate deosebite . Alti porumbei de top nu sunt , pentru ca nu am gasit. Aviz doritorilor : urmatoarea licitatie Best of Romania va avea loc in octombrie . Toti cei care au porumbei de Top 3 national la orice categorie , sau porumbei Olimpici,si doresc sa ii vanda sunt rugati sa imi trimita informatii despre ei pe mihai@pipa.be . Sunt si porumbei originali , dar cu rezultate ca reproducatori in Romania .

 13. pt com 9: care crescatori sunt peste Dumitrache din tara? Ce trebuie sa mai demonstreze Dumitrache?! A fost, este nr 1 la UCPR si-o sa mai fie! La FCPR e Moise Dinu cunoscut si mare! Altii mai mari care…? Sa ne bucuram pentru romanii nostri fratilor! Eu sunt mirat ca un porumbel Vandenabeele a ajuns la 4000 si campioana care stim ce poate si ce a zburat a ajuns doar la 2000 euro. Daca nu apar nume cunoscute si cu greutate in pedigree, nu se liciteaza cu sume mai mari… Ma bucur pentru toti romanii care reusesc, au ambitie, investesc, muncesc si dedica mult timp porumbeilor.

 14. Pt domnu dr.Dinu Mihai: e bine ca nu luati in seama rautatile unora! Fa felicit pt ce ati facut pt columbofilie, pt romani si pt d-voastra ca om! Sanatate si numai bine!

 15. Frumos dar ar fi fost si mai frumos daca s-ar fi luat catalogul national FCPR, UCPR si FRSC si s-ar fi adunat toti porumbeii campioni de la fiecare categorie : viteza, demifond, fond , as, maraton, fond maraton, as viteza, as fond, as maraton, general…., maturi, yerling si pui unde-i cazul si atunci am fi spus cu adevarat BEST OF ROMANIA dar de inceput …e bine si asa!

 16. Una pe alta merge si asa……(insa daca este Romania, pai sa fie numai RO, nu NL, DV sau B). Inceputul este totdeauna greu si anevoios( este logic ca nu sunt chiar cei mai buni porumbei din Romania)…. doar sunt 3 Federatii si o droaie de categorii, iar indiferent de categoria jucata, un camp. nat. ramane un campion(doar cei care au avut un campion in voliera stiu cat de greu se face un campion).
  In alta ordine de idei(cu toate ca l-am mai acuzat pe Dinu Mihai ca numai publicitate vede), daca s-ar pastra formatul acesta de licitatii Pipa.be, consider ca acolo ar trebuii selectati numai porumbeii din top 3 national(indiferent de categorie–totusi cred ca cei mai valorosi ar fii cei cu palmares 2, 3 ani, sau record, caci nu prea vezi asa prin afara, ma refer la sectiunea licitatii, si cu preponderenta locurile de 1 la concursurile seminationale). Adica cum apare catalogul national, puii mana pe telefon, rezervi porumbelul pentru o anumita data, si nu cred ca ar fii cineva care nu ar dorii sa vanda porumbeii pe cel mai mare sait de profil din lume. Plus ca tu ca si reprezentat al Pipa, ai tot timpul din lume ca sa selectezii crescatorii, pedigreul la porumbel, rude colaterale, etc.( caci sa fiim un pic mai seriosi, degeaba rupe norii, daca in linia lui este unicat, caci nimeni nu se omoara dupa el, poate e timpul ca noi romanii sa fiim un pic si mai atenti la evidente, si aici nu ma refer la linii celebre, investii de firma est.)
  Si asa vom avea intr-adevar Best Of Romania
  P.S.-oare se va trece vreodata peste mirajul acesta al pedigreelor, al ochilor, si super investitiilor, si ne vom axa numai pe rezultate?
  O intrebare domnilor: de ce in nici un alt domeniu zootehnic, nu s-a pus problema selectiei Oculare, iar la porumbei da?Cum poti aprecia calitatea de zburator sau reproducator doar privindui ochii sau pipainduii muschii, credeti ca pe gabii Szabo, sau pe Bolt, i-a luat cineva la mana?Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *