* Update cu crescatoria terminata la finalul articolului *
crescatorie-porumbei-podea-beton
In primul rand Buna ziua! As incepe prin a va prezenta mica mea crescatorie care este in stadiu de constructie. Cu investitii foarte putine am incercat sa imbin utilul cu placutul. Din cate observati nu m-am avantat sa fac nu stiu ce vila pentru ei, cat mai simpla posibil. Momentan detin 2 perechi de voiajori, dar in curand o sa primesc cativa pui si pentru ei amenajez mica crescatorie.

Scriu acest articol pentru a cere cateva sfaturi: unul dintre ele reprezinta podeaua, intentionez sa torn beton deoarece este mai ieftin si probabil si mai usor de curatat mai ales vara pot spala pe jos. Cel de-al doilea sfat pe care il cer este daca afecteaza cu ceva crescatoria daca este la nivelul solului? Multumesc anticipat si o sa atasez si cateva poze.
P.S. Mentionez cu costuri infime.
crescatorie-porumbei-sputnik-fata-plasa

Buna ziua! Am revenit cu poze cu voliera mea terminata. In cateva zile o sa primesc si primii pui, abea astept:)… Tin sa multumesc pe acesta cale tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi. Am ajuns la concluzia tinand cont si de sfaturile voastre ca e mai bine cu podea decat cu ciment. Va multumesc inca odata la toti. Aceasta este voliera …