Romania Grand Prix FCI – Prezentare video a columbodromului

Categories Stiri

15 comentarii la “Romania Grand Prix FCI – Prezentare video a columbodromului”

 1. O filmare profesionista care sper sa continue si in timpul etapelor… ar fi frumos sa fie ceva gen Arona Tenerife.

 2. Daca INCREDEREA , DISCIPLINA , ORDINEA , sunt stalpii de baza a acestui columbodrom atunci va avea succes . Daca unul din acesti stalpi se va prabusi nu are viitor !
  Poate , la anul o sa particip si eu ……………..?

 3. Bravo.Felicitari.In Romania sint columbofili foatre foatre buni iar in partea de vest al Europei se vorbeste foarte bine despre romanii care locuiesc in ro, in aspectul columbofil.
  Si sint convins ca romanii isi iubesc pasarile din crescatorie mult mai mult decit altii din alte tari pe ale lor .
  salutari si succes in continuare

 4. Frumos,foarte frumos,ma bucur ca in Romania a inceput sa ia amploare acest frumos sport,si cred ca vom depasi multe tari cu traditie in acest sport.Un sport frumos de la care avem cu toti de invatat ,m-as bucura foarte mult sa fie atrasi cat mai multi copii si tineri in acest sport.Felicitari domnului Traian ,merita tot respectul pentru investitia facuta si sper sa fie incununata de succes.Felicitari si realizatorilor acestui interviu pentru frumoasa prezentare.Asteptam si mai multe imagini de la acest frumos columbodrom,SUCCES.

 5. Felicitari, minunat este un pas mare pentru columbofilia romana cu restul europei.
  Sper din tot sufletu ca ROMANII sa-i bata pe marii columbofili straini, vorba domnului tinand cont se zbora pe distante mai mari se pot departaja porumbeii foarte buni, norocul avand un procent mic.
  Vant in pene pt ROMANI!

 6. Foarte frumos inca un gest care arata ca si ROMANII au cu ce sa se laude .bafta in continuare

 7. imi place,mai putin sincer intervievatorul,(MT)are o fata insuportabila dupa tot ce am auzit,de conditiile de la columbodrom………….sa triti d-l CRET,sa tot avem asa ceva in romania,ceva ce merita sa-i multumim acestui om,pentru ce face ca tara noastra sa fie vazuta bine in europa si lume,am porumbei acolo si sper sa ma bucur la toamna.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *