Acum 2 -3 ani am cumpărat primii porumbei de pe site-urile de licitații de pe internet și dacă ar fi să trag o concluzie ar fi că nu sfătuiesc pe nimeni să cumpere pentru că în cele mai multe situații cumpărăm doar poze și o hartie. Vorbesc doar din experiență. Spre exemplu am cumpărat anul acesta o porumbiță pentru o anumită cauză umanitară și am reușit performanța să pierd până la Babadag toți cei 4 pui ai ei.

Principiul este foarte simplu, apare un filmuleț în care porumbeii sunt prezentați ca cei mai buni – reclama, iar apoi apare un lot de pui la vânzare oferita.

Pentru a nu lungi vorba vreau ca cei care vor să cumpere porumbei de pe aceste site-uri să se gandească bine înainte de a cumpăra la următoarele:

1. Toți porumbeii cumpărați de mine nu arătau în realitate ca cei din pozele de la licitații, si vă spun că cei care vând porumbeii știu să facă o poză care să avantajeze porumbelul;

2. De ce toți porumbeii de pe licitațiile din Belgia de pe pipa.be sunt aceeași formă și dimensiune, în realitate ei fiind cu siguranță diferiți? Convingeți-vă singuri.

3 De ce să cumpărăm porumbei de la licitații când putem merge direct la crescător și să cumpărăm la un preț corect, scăpând de falșii cumpărărtori care nu fac altceva decât să umfle prețul văzând că porumbelul are și cumpărărtori cinstiți.

4 Ați văzut până acum la licitații vreun lot de pui de la domnul DUMITRACHE MARIAN, campionul UCPR?! Nu pentru că nu vinde porumbei ci pentru că nu are nevoie de metoda asta.

Am speranța că, prin comentariile dumneavoastră, vom face doar ca cei care vor să cumpere porumbei de pe internet să înteleagă corect acest fenomen și să nu devină victime ale vânzătorilor de porumbei iar cei care vor să vândă să știe că până la urmă adevărul iese la lumină.

Mihai V.