Columbofilia in imagini


Un reportaj cu niste imagini trasnet despre hobbyul nostru: click aici.

Categories Stiri

28 comentarii la “Columbofilia in imagini”

  1. Super tari pozele, cea mai super mi se pare poza in care doamna duce cu roaba cele doua cutii, verdeata pasarile din jur si peisajul te face sa iti doresti un loc ca acela si pentru tine, foarte frumos.

  2. Foarte frumoase imaginile si porumbeii care apar in acestea sunt superbi!

  3. In ultima perioada englezii au trecut la un marketing agresiv extern. Motivul, probabil il cunoasteti. Pacat ca inca in Romania nu ne-am trezit sa ne constientizam potentialul.

  4. Imaginea cu pasare expusa sub siguranta lacatului, intr-adevar, face cat o mie de cuvinte. ;)
    Imaginea cu fericitul castigator care tine intr-o mana cupa si in cealalta superba pasare, iarasi, e’ fantastica. Un om modest, dar atat de bogat.
    O singura imagine lipseste pt. a intregi cu adevarat galeria. Una cu un cuib in care se afla oua sau pui mici. In fond columbofilia in jurul acelei “semisfere” se invarte. Cuibul e’ chintesenta!

  5. foarte frumoase fotografiile.ma mandresc si eu cu cativa porumbei de anglia.insa tot belgia si olanda ramane fruncea,caci daca intrati pe saiturile de vanzari din anglia afara de porumbeii de pe louela toti au linii olandeze sau belgiene,cred ca e ceva cam cum e pe la noi se cumpara numele si nu rezultatuComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *