Tabel cu simptomele bolilor la porumbei

Robert Mihaila a trimis un tabel foarte util pe care l-am transformat putin intr-o forma mai usor de vizualizat. Contine simptomele bolilor porumbeilor.

13 comentarii la “Tabel cu simptomele bolilor la porumbei”

 1. Inflamatiile articulare la salmoneloza nu ar trebui trecute la simptome comune?

 2. FOARTE UTIL TABELUL !
  Dar cred ca trebuie verificat inca o
  data si poate corectat la unele puncte.
  Idea cu prezentarea comparativa a simtomelor
  e foarte buna.

 3. Acesta este un tabel orientativ pentru cei care nu au asa multe notiuni despre boli.
  Inflamatiile articulare nu apar intotdeauna , in special la inceput , si numai in faza cronica.

 4. Sorry ! Vax calimera !!!… Nu va mai imbatati cu apa ! Numai cu ajutorul specialistilor si analize aprofundate puteti mentine sanatatea la un nivel inalt al lotului de porumbei. Asa daca intradevar esti 100 % implicat in cresterea lor si-ti doresti rezultate adevarate. Nu stiu cum poate sa-ti ajute un tabelas compresat cu simptome, cand nici mediciilor veterinari cu experienta nu le este usor sa puna un diagnostic clar fara analize. Cautati date cat mai complete si complexe, ele exista chiar si gratuit pe internet, asta numai daca nu aveti posibilitatea consultarii specialistilor. Astfel de tabelase nu fac decat rau, atat porumbeilor cat si crescatorilor cu adevarat implicati in cresterea acestor minunate pasari. Un diagnostic corect si rapid nu face decat sa-ti insanatoseasca cat mai repede lotul si cu cat mai putine cheltuieli. Medicamente multe si gresit administrate, multi bani aruncati pe fereastra si multe suferinte si pierderi de vieti pentru pasarile voastre iubite. Asa ca ….

 5. Salut!
  Am si eu o problema cu o femela: are cloaca inflamata, de mancat mananca bine, cu ce tratament as putea sa o ajut?

 6. am doi porumbei, crescuti in casa si de o zi stau intr-un picir si mi se pare ca au diaree,nu prea mai maninca ,posibil sa se fi imbolnavit ?,va rog sa ma indrumati,multumesc.

 7. Poate ca raspunsul vine prea tarziu si nu mai ciresti acest site, dar poate e folositor altcuiva: cand porumbeii nu au pofta de mancare, un medic veterinar crescator de porumbei mi-a recomandat sa cumpar o tableta de vitamax si din ea sa-i dau cate o bucatica mica pe zi( poti sa imparti capsula in 6-7 -8 bucati) . Al meu s-a insanatosit si e perfect, mia ales ca dadea sa moara si nu manca nimic toata ziua decat fortat, ii dadeam in cioc painica muiata in lapte.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *