Sistem de ventilatie

Trimis de Vardohlip Ioan

Sistem complet de ventilatie format dintr-un OBLON CENTRAL SI 4 GURI DE AERISIRE ACTIONATE MECANIC.

foto-bula-517.jpg foto-bula-518.jpg foto-bula-519.jpg foto-bula-520.jpg foto-bula-522.jpg foto-bula-523.jpg foto-bula-524.jpg foto-bula-525.jpg o1.jpg o2.jpg

26 comentarii la “Sistem de ventilatie”

 1. Asteptam detalii despre montare si functionare. Merci!

 2. ai de vanzare asa ceva?
  dak da uite idul meu: cip1994

 3. ai de vanzare e misto nu cumpar ma gandeam de niste afaceri

 4. Un sistem interesant! Lucrez momentan la ceva asemanator! Atentie amatori!!!! In mana unui necunoscator, un sistem de ventilatie artificial conceput si instalat gresit, este o arma mortala impotriva porumbeilor Dvs! Mare atentie!!!

 5. astea merita luate ,felicitari pt ideea de a posta as aceva D le Vardohlip.tot asa

 6. Asa mai ‘nea Vardohlipe astea-s solutiile de care omul are nevoie, da-ne mai multe amanunte despre functionare.

 7. deci montarea se face foarte simplu prin gaurirea acoperisului in forma unui patrat cu dimensiunile oblonului. oblonul este complet de toate accesoriile si de un sistem de etansare cu inchidere din interior.pentru o mai mare siguranta impotriva intrarii apei prin eventualele locuri ramase neetansate se aplica un alt strat de silicon care se aplica intre cele doua parti ale oblonului. celelalte guri de aerisire sant la fel de usor de instalat. se taie peretele crescatoriei la baza acesteia si in locurile unde se doreste montarea aerisirilor,inainte de taiere se ia masura gurei de aerisire!!!. pe urma se aplica acelasi strat de silicon intre peretele taiat si marginea din interior al aerisitorului.momentan dispun de 50 de obloane si 200 de guri de aerisire dar nu sant de vanzare ptr simplul fapt ca costa mult transportul din italia….dar. POT OFERI CADOU UN SISTEM COMPLET DE ACEST GEN . GASITI VOI UN CONCURS CE SE POATE EFCTUA PE ACEST SITE SI PREMIUL IL OFER EU . PLUS TRANSPORTUL. GASITI DOAR UN CONCURS DECENT LA CARE AR PUTEA PARTECIPA TOATA LUMEA.
  M-AS BUCURA SA FIE CEVA PTR INCEPATORI.(VALOAREA PREMIULUI ESTE DE 100 EURO CU TOT CU TRANSPORT) GASITI VOI CEVA

 8. SANT 2 VARIANTE DE OBLOANE. CEL ACTIONAT MECANIC SI CEL ELECTRIC(12V). CEL PREZENTAT MAI SUS E ALA ELECTRIC. PREMIUL OFERIT DE MINE VA FI UN OBLON ACTIONAT MECANIC. ACELASI MODEL CA CEL PREZENTAT MAI SUS. DAR V-AM SPUS CA NU POT VINDE DECAT ANUL VIITOR.(COSTA MULT TRANSPORTUL) DOAR DACA VREA CINEVA EN-GROS!… ORICUM SANT FOARTE PRACTICE

 9. am de vanzare dar pretul ajunge la 100 de euro pe set.(oblon+ 2 guri de aerisire) cu tot cu transport.( 25 de euro) deci pretul produsului fara transport e de 75 de euro.

 10. nush hai sa facem un concurs……..andrei gandestete la ceva dar sa poata participa si incepatori

 11. gasiti ceva. eu am ceva variante dar sant impartiale, sant mai mult ptr cei care deja au crescatorii moderne. daca ne punem toti capul la contributie gasim ceva. dati drumul la motoare

 12. dar sa facem in asa fel sa pozta participa doar incepatori nu si cei vechi in domeniu

 13. Dl. Vardohlip iar o sa se supere pe mine…

  Cine are pe acasa o sursa de alimentare de 12V de la vreun calculator mai vechi care nu-l mai foloseste, poate sa cumpere un ventilator sau doua de racire interior carcasa la computer si le face cadru, plasa, capac, etc.

  Cine nu are si are bani, …

 14. eu zic sa PUNEM INTREBARI SAU ca cand eclozeaza pui si etc…..

 15. Orice lucru modern e bun pentru porumbeii nostri,sa ne informam bine . .. Ajuta cu ceva la crescatorie,sa nu afecteze porumbeilor,aerisirea e buna,dar at?t c?t trebuie,parerea mea.

 16. NU MA SUPAR DNUL vASILE, DOAR CA ACEL OBLON ARE TREI MODURI DE FOLOSIRE…SCOATE UMEZEALA DIN CUSCA, FACE AERUL SA INTRE IN CUSCA SI A TREIA E MODALITATEA STATICA. E PERFECT PTR O CRESCATORIE. SI NU ARE PALETE DE VAPOR SA RIDICE PRAFUL DIN CUSCA, MOTORASUL NICI NU-L AUZI ASA DE SILENTIOS ESTE.

 17. Ba eu cred ca ne trebuie la totata lumea sa va spun si cind in zilele calduroase de vara cind aerul este sufocant chiar si in crescatorie.un aer proaspat si rece,este inviorant pt porumbei. Si sa nu uitam de OXIGEN care este foarte important pt ei.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *