Model de crescatorie (5)

Crescatoria Ionescu Razvan, jud. PRAHOVA: Va prezint crescatoria mea, care este in stadiul de constructie (boxele si odihnitorile).O sa incerc sa revin si cu poze din exteriorul si interiorul porumbarului. Aceasta crescatorie am realizat-o in decursul unui an(tot de atat timp fiind si columbofil), fiind student la Brasov, a fost destul de greu si cu partea financiara si cu timpul. Dar daca cu adevarat iti place acest hobby nimic nu este greu. Si cu timpul o sa ai si satisfactii pe masura efortului depus.

porumbar-1.gif porumbar-2.gif

24 comentarii la “Model de crescatorie (5)”

 1. Felicitari, dar ce rol au odihnitorile in compartimentul lotului de zbor, chiar si la reproducatori? Gandeste-te de 2 ori.

  Succes

 2. Iti doresc succes si sper sa auzim numai de bine. Iarta-ma te rog dar ce inseamna lot de fond+viteza? Porumbei de fond mai iuti???

 3. Planul este foarte bun dar iti trebuie ceva bani casa faci acest proiect. Parerea mea este ca nu numai cusca iti trebuie ci si porumbei de valoare

 4. Super tare proectul asteptam poze bft… la lucru”

 5. gandestete ca ai nevoie de un compartiment si pentru femele in cazul in care in viitor o sa zbori porumbeii la vaduvie!

 6. Vreau sa imi construiesc o hulubarie cine ma poate ajuta?pliz

 7. as elimina odihnitorile din compartimentele de zbor si as face boxele in forma de U.

 8. As dori si eu un model de crescatorie, ca acum vreau sa incep.Daca se poate cu poze ca sunt mai mic decit un incepator.
  Multumesc

 9. salut.planul este calumea dar cat costa toata construirea crescatoriei? salut

 10. proiectul este super sper sa vd si pozele de final te rog sa le pui sa le vedem si noi.

 11. misto proiectul, is incepator dar zilele astea o sa va arat si crescatoria mea

 12. de acord sunt k trebuie sa scoti odihnitorile…dar dak faci vaduvie poti tine femelele cu puii…e indicat pt k acestia sa fie trasi la forta de catre ele si sa-si dezvolte calitati de zburator adevarat !…conteaza mult perioada de maturizare

 13. as vrea si eu o schita cum imi pot face o hulubarie sunt incepator ma gasiti la id de mess?>gatmancostel

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *