Sputnik pentru crescătorie in podul casei


Buna ziua, ma numesc Arcaleanu Ovidiu și sunt un crescător care vrea sa își construiască o crescătorie in podul casei. Rugămintea mea la d-voastră ar fi in legătura cu niște idei și chiar poze dacă se poate cu Sputnik pentru acoperiș sau ieșiri folosite la acest tip de crescătorie.

Va mulțumesc anticipat și va doresc multe succese in 2018. Vânt in pene.

8 comentarii la “Sputnik pentru crescătorie in podul casei”

 1. Chiar nu prea am vazut astfel de intrari in detaliu… cine vrea sa trimita poze prin linkuri. In Romania am vazut ceva de genul asta:
  http://4.bp.blogspot.com/-auVMyrGFDJA/TpF92DAa4nI/AAAAAAAAAoQ/AiSLY4bgqSA/s1600/PA090005.JPG

  Dar nu as folosi voliera… daca se sperie de ceva pana intra pe gaurica podului se trantesc de toti peretii.

  Poza pe care am pus-o la inceputul articolului are intrari tipice belgiene, cu ferestre: pe jumatate ies porumbeii, apoi se inchide si pe cealalta jumatate este “sputnik interior” normal.

 2. Eu am crescatoria facuta intr-un astfel de pod si din experienta pot spune ca sa o faci sa fie functionala din punct de vedere al ventiletiei este o provocare mai mare decit s-ar crede la inceput.

 3. Mi-a venit un mascul alb 11328 fscm mp 2017 0768435557

 4. Cand ma gandesc cate greseli am facut…, cate cotete, custi si.improvizatii proaste si foarte proaste am realizat, imi spun ca ceea ce am facut eu sa faca cat mai putini. O cusca in podul casei ( fara aerisire) nu o sa aduca satisfactii in concursuri. Chiar daca o sa fie o cusca uscata, este fff posibil ca vara sa fie o cusca ffff fierbinte
  Nu imi pasa neaparat de rezultate, dar este descurajant sa joci prost mereu, in final risti sa renunti. Nu sunt povesti…aerisirea chiar conteaza. Porumbeii fac ff.multa mizerie. Cum.le facu curat???? Esti dispus sa stai aplecat mereu cand le dai apa, mancare, curatenie, vaccin. ?? Nu in ultimul rand pe unde intra aerul si lumina??? Nu in ultimul rand cum ii privesti? Cum te bucuri de ei??? Nu in ultimul rand succes iti doresc!!!

 5. Am crescatoria in pod,nu o pot recomnda dar in lipsa de spatiu e bine si asa.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *