“Stampilarea” sub aripa pentru recunoastere

Un junior ne invata o metoda alternativa de recunoastere a porumbeilor, fara a folosi clipsuri colorate pe picior.
https://www.youtube.com/watch?v=1oFim57VF6o

12 comentarii la ““Stampilarea” sub aripa pentru recunoastere”

 1. M-a binedispus filmuletul asta… mi-a adus aminte de primul cotet, de “inelele” facute din carioca taiata, si de multe altele.

  O sa incurajez astfel de vloguri, fac detasat cea mai buna promovare a columbofiliei in randul noii generatii.

 2. Daca-l vede ta-su cum “musca” aripa porumbelului, ii face freza si mai ciufulita decat o are in film. :))

 3. Au iar cazu camera, stati putin. :)) Apropo de cazut, aveam despartitori exact la fel la “boxe”, si imi cadeau mereu, cand veneam de la scoala le gaseam pe jos si porumbeii cu ochii umflati de la bataie. =)) Deruland inainte, dupa vreo 20 si ceva de ani, cu boxe standard, tot cu ochii umflati de bataie ii gasesc, deci nu s-au schimbat prea multe. :D

 4. Bavo pustiule.Sau schimbat multe porumbei.ro.Acum 20,30 de ani voiajorii ereau voiajori,pe cind acum au devenit jucarii,si pentru unii masini de facut bani.

 5. Despartitorul din tapiterie de scaun e super
  Am si eu ceva asemanator ce il pun pe galeata cu care ma duc sa ii hranesc… aproape ca s-a ros panza :))
  Frumos…ultimele 2 topicuri… sincer pe langa alte articole “profesioniste” sa mai vad si cate unul din lumea “amatorilor” ma incanta
  Imi aduce aminte de copilul din mine…
  Felicitari celui ce administreaza site-ul.

 6. Asta mic îi tare, eu cand eram de varsta lui n.aveam de unde sa iau voiajori. Aveam doar gutani , iar cand vedeam cate un voiajor pe vreo casa si se odihnea era zi mare. Vorbeam zile in sir cu ceilalti copii de el. Ca sa nu mai zic câta bucurie a fost cand mi.am facut rost de primul porumbel cu inel, parca l.am prins pe D-zeu de picior. Apoi cum cresteam( noi copiii ,columbofili) faceam schimburi de porumbei si tot felul de combinatii, era cu mult mai frumos decat acum cand ma stresez sa le fac toate conditiile. Sa.i recuperez dupa etapa, sa.i aduc iar in forma , sa ma tot stresez ca nu vin mai repede ş.a.m.d.

 7. Stati putin , stati putin : )) : )) ca pustiul e chiar tare . Cand am vazut rafturile mi-am adus aminte de cand eram mic si nu stiam ce sa mai rup ca sa mai fac un raft , plus batranu care ma intreba intruna : ce dracu mai faci mha si cu alea ? : ))) : )))). Tare frumoasa a mai fost perioada aia : )))) . Unde ii vedeam ca stau , mai facem cu raftulet….. : ))).

 8. Eu aveam un dud an fata casei,si cum aveam porumbei si sub strasina casei caci nu mai aveau loc an podul casei.Ma urcam in dudul ala si stam acolo si ma uitam ore an sir cum cresteau puisorii.Cind trebuia sa ma dau jos aveam piceoarele amortite de cum statusem acolo cocotat uitinduma zi de zi la acei porumbei cum plecau si veneau sa hraneasca puisorii.Frumoasa erea acea perioada cind vedeam porumbeii cu ochi de copil.

 9. Buna as dori sa stiu din ce zona este pustiul as vrea sa ai sau cadou niste păsări daca doreste nr meu de contact 0799884310 eu sunt din timis astept un raspuns daca se poate salutariComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *