Il mai tineti minte?

Iata-l, refacut!

Cotoy: “Am promis ca o sa va trimit poze dupa ce o sa se refaca complet. SUPRAVIETUITORUL este mascul, si acum dupa ce s-a refacut complet e innebunit dupa femele.”

supravietuitorul-refacut-1 supravietuitorul-refacut-2
supravietuitorul-refacut-3 supravietuitorul-refacut-4

Vechea poveste:

Trimis de Cotoy

Am promis ca o sa trimit poze cu “Supravituitorul”. El se simte mult mai bine dupa multe si multe operatii. Imi cer mii de scuze ca nu am mai trimis asa repede articolul dar am fost foarte ocupat.
Am descoperit cu stupoare ca pe langa gaurile pe care le avea in el mai avea vreo doua gauri prin care comunica o rana cu cealalta, si de aceea nu i se puteau inchide ranile(unde este incercuit cu verde acolo sunt cele doua rani). Nu era alta solutie decat sa il deschidem……l-am deschis, nu mult ca riscam sa ii producem o hemoragie si nu ne-am avantat mai mult in operatie pentru ca nu avem ustensilele necesare pentru o asa operatie. Cand l-am deschis era infectie de mai rar vezi asa ceva, l-am curatat bine bine de tot cu apa oxigenata. Am fost nevoiti sa ii taiem o bucata de piele pentru ca i se necrozase. Sa speram ca se va reface acum dupa ce i-am deschis ranile complet si le-am curatat…

Am promis ca o sa pun si seria lui: 744324-2007. O sa mai revin cu mai multe poze cat mai curand.

Articolul initial din 29-09-2008:

Aceasta este povestea unui porumbel care timp de o luna si jumatate a supravietuit cum a putut si pe unde a putut, precizez acest porumbel nu a baut apa decat atunci cand ploua.

Porumbelul a fost gasit de o vecina acum o luna si jumatate la ea in curte, nu l-a prins pentru ca era murdar de petrol si era ingherat si de uliu….dupa un anumit timp(nu stiu sigur) ceva l-a atacat si i-a mancat o aripa….vecina mea a crezut ca o sa plece dupa ce isi revine, si ii dadea zilnic vreo 5-6 felii de paine sa manance. Cand ii dadea de mancare veneau si ciorile sa manance paine, si il bateau pe saracul porumbel de mama mama….el ca un LUPTATOR ce e se batea cu ciorile pentru niste urme de paine.

Ieri cand cred ca vecina mea a realizat ca nu mai poate sa zboare a venit la mine sa imi zica daca vreau sa il iau. I-am spus ca il iau, m-am dus si l-am luat. Cand am ajuns acasa si am vazut ce rani are am ramas socat. Cand l-am adus acasa nu am putut sa il ingrijesc imediat pentru ca era seara, l-am ingrijit a 2-a zi cu mama mea…in continuare o sa vedeti cateva poze cu ranile lui….spuneti si dumneavoastra: e porumbelul un supravituitor innascut?…