Licitatia FRANS SABLON de pe pipa.be

Trimis de Mihai Dinu

Licitatia FRANS SABLON = Super Succes ! Romania in topul cumparatorilor !

Licitatia legendei Frans Sablon de duminica dupa amiaza 25 Ianuarie a fost un super succes.Cu o medie de 4700 euro la un numar de 73 de porumbei aceasta licitatie,va ramane ca una dintre cele mai reusite din istorie.

Cel mai scump porumbel,a fost nr 17,porumbel ce a fost cumparat de catre d-ul HE din China contra sumei de 53.000 euro.Acesta a licitat pana la sfarsit impotriva lui Eric Limbourg.

Altii licitatori “hotarati” au fost domnii Mark de Cock ,Belgia care a cumparat un numar de 11 porumbei,Dr.Sorin Stanescu,Romania care a cumparat 9 porumbei ,Yong Ling ,China care a cumparat 7 porumbei.

Altii cumparatori au fost : Pros Roosen (Belgia), Paul Byrski ( SUA),Susan Huang (Taiwan) ,Casaert Gregory (Belgia),Freddy Vandenheede (Belgia) ,Seelbach is Jung (Germania), Rui Pinheiro ( Portugal),Tan Yong (China),Koshin Loft (Japonia ),Rudi Detter (Germany),Maurice Rutten (Belgia).

Crescatori faimosi au participat la licitatie : Marcel Aelbrecht,Freddy si Jacques Vandenheede,Eric Limbourg,Mark de Cock,Gommaire Verbruggen,Jos Deno,Paul Huls,Cor Leijtens,Kevin Roosens,Wout Spierings,etc……

MARII CUMPARATORI ai LICITATIEI au fost :

1.Dr.Sorin Stanescu & Dr.Geronimo Branescu, ROMANIA

Ei au cumparat urmatorii porumbei :

No 2 : “Moeder Asduif”
No 4 :”Young Frans”
No 10:”Cleo Limo”
No 24:”Super Roberto”
No 30:”Sister Albi”
No 34:”Zus Yzeren 766″
No 35:”Marseillimo”
No 40:”Nestsister Young Perpi”
No 43:”Sister Albi 726″

Acest tandem a cumparat deja multi porumbei la licitatiile publice PIPA ( prin intermediul telefonului) si au mare incredere in PIPA.
Anul acesta au de asemenea un super porumbel in Million Dollar Race,Africa de Sud, pe nume PRADA.

2.XI AN REAL LOVE GROUP

Acesta este numele companiei multimiliardarului chinez Mr.HE Zhi Fang,care a cumparat in ultimele luni porumbei in valoare de 400.000 euro la licitatiile publice.
In aceasta licitatie a cumparat cel mai scump mascul,si cea mai scumpa femela:

No 17 : “Young Marseille” = 52.800 euro
No 32 :” Daughter BAK 17″=18.000 euro
No 64 :”Daughter 118/00″= 5.280 euro

-No 17 devine astfel cel mai scump porumbel al licitatiei,ultimul pret inainte de castigare de catre Mr HE fiind a lui Eric Limbourg 50.400 euro. Pe acest porumbel licitand insa urmatorii :Geronimo Branescu si Sorin Stanescu ( au mers pana la o suma considerabila),Paul Byrski (SUA),Pros Roosen,Jos Thone,si foarte multi chinezi care erau prezenti in sala.No 17 este fiu din MARSEILLE,acest Marseille fiind fara indoiala cel mai bun reproducator pe care l-a detinut vreodata Marcel Aelbrecht,acesta fiind bunicul lui 1 Nat As Fond 2003 pentru Marcel Aelbrecht,dar si bunicul si strabunicul multor porumbei cu numeroase clasari in Top 100 National.

-No 32,cea mai scumpa femela din licitatie,a fost cumparata tot de catre Mr HE,acesta “batandu-se” pana la final pentru femela cu Marc de Cock.No 32=fiica Bak 17,este fiica din cea mai valoroasa pereche de reproductie a lui Marcel Aelbrecht.Aceasta femela este deja o superreproducatoare in Africa de Sud in volierele lui Andre Carelsen,considerat cel mai bun columbofil in ultimii ani in Africa de Sud.

Aceasta femela este sora buna cu Favourite 943/03,femela cu un palmares de exceptie,cumparata pana la urma de catre Mark de Cock.

-No 64,este demisora cu Goeden Baluwen,porumbel cumparat de catre Mark de Cock la licitatia lui Marcel Aelbrecht cu 45.000 euro.
Femela,No 64 a fost cumparata cu “doar” 5.280 euro,deoarece,in timpul licitatiei legatura telefonica cu China,cu Mr HE,s-a intrerupt,necesitand o pauza de cateva minute,timp in care Mark de Cock s-a enervat si nu a mai vrut sa liciteze,ulterior declarand ca nu ar fii avut limita pentru aceasta porumbita.

Un scurt istoric al cumpararii acestor porumbei de catre Mr HE: cand Mr HE,a venit in Belgia pentru licitatia lui Brian Long,acesta impreuna cu Mr LIN ( agent in Belgia pentru multi asiatici bogati),au facut o vizita lui Marcel Aelbrecht si Frans Sablon,pentru a viziona toti cei 73 de porumbei pregatiti pentru licitatie. La acea data au ales 20 de porumbei.Dupa aceasta Mr HE l-a intrebat pe Marcel Aelbrecht care sunt cei mai buni din acesti 20,raspunsul lui Aelbrecht fiind: numerele17,32 si 64.
Raspunsul lui Marcel Aelbrecht a venit in urma judecarii porumbeilor la mana si in urma studierii pedigreelor.

3.Marc de Cock

Marc de Cock este presedintele si proprietarul celui mai mare holding de carne(mezeluri,abatoare,magazine de desfacere) din Belgia,si unul dintre cele mai mari din Europa.
In aceasta licitatie a cumparat 11 porumbei.

La ora actuala are cea mai mare si cea mai valoroasa colectie DE RAUW – SABLON din lume !!!!!!!

Aici articolul si cu poze.

Si aici o prezentare video reusita.

Categories Stiri

43 comentarii la “Licitatia FRANS SABLON de pe pipa.be”

 1. Este bine ca vine din ce in ce mai mult sange bun in Romania.
  O intrebare: un porumbel din Romania cu super rezultate ar putea ajunge pe Pipa? (spre exemplu cel cu 5000Km clasati ca yearling) Sau se fac numai licitatii cu loturi mari de porumbei de la cate un crescator celebru de afara?

 2. Prima impresie : Montajul foto al lui Tom Palmaers este F A B U L O S !!!!! Am ramas mut !!!

 3. Ideea Andrei sta in felul urmator:
  Inca tarile din estul Europei nu au credibilitate in Vest,sau chiar in restul lumii.Singurele performante interesante pentru asiatici spre exemplu ,in privinta Romaniei sunt zborurile de la Roma,Moscova ,Barcelona.
  Eu am reusit in 2008 sa-i vand domnului Carmazan,un porumbel zburat printre alte fonduri si Moscova in Japonia.
  Porumbelul era fiu de belgieni,din 2002 deci la varsta de 6 ani.
  L-am vandut in Japonia cu 2000 euro.
  Crezi ca este cineva interesat de campionii olimpici ai Poloniei la fond din ultimii 10 ani sa zicem? In nici un caz!
  Cam asta este situatia!

 4. Intr-adevar un lucru benefic pt. Romania.Dr. Stanescu si Dr. Branescu sunt si vor fi inca multa vreme 2 importatori de referinta in Romania.Preturile sunt exorbitante.Da am spus bine “exorbitante”.Se poate face performanta si cu bani mai putini,insa cine are bani multi face performanta cu bani multi.Acesti domni nu stiu daca isi doresc strict performanta sau vor sa investeasca bani in crearea unor suse proprii foarte valoroase.Cred ca este mai mult un moft.Mai pe scurt ii enerveaza banii.Acesti cumparatori nu prea au “acel ceva” pe care il au adevaratii crescatori.In majoritatea cazurilor cumpara porumbei pe bani grei cu care lucreaza apoi adevaratii crescatori ei apar doar eventual cu numele.Si va dau si un exemplu:Craciunescu+Stanescu,Stanescu+Dobre.Dar cum am spus:e bine totusi ca intra sange valoros in tara pt. ca asa mai putem ajunge si noi oamenii de rand la el.

 5. Parerea mea este foarte greu sa ajunga un porumbel pe pipa la licitatie numai pentru faptul ca a clasat 5000 de km ca yearling.In primul rand trebuie sa avem un campionat fara fraude ,iar la noi se vb mai mereu despre fraude este foarte greu sa demonstram calitatile porumbelului .M-ai repede ajung sa se liciteze porumbei pe pipa de la mari investitori ai romaniei gen (Nicolaescu ,Stanescu,Geromino ) plus multi alti care au achizitionat pasari de mare valoare la niste preturi foarte mari.

 6. ESTE CEVA DE VIS, dar de aici se pot trage invataminte; 1.Daca vrem sa cistigam trebuie sa ne intarim; 2.Cei cu bani de afara cumpara, nu fac falsuri ca ai nostrii pt a ajunge in frunte; 3. Cind iti doresti ceva faci totul sa-l optii, dar cu fair-play

 7. Cel mai bun exemplu ca investitiile nu sunt in zadar l-a dat tandemul Nicolaescu-Adi,cand in 2008 au scos la vanzare pe Pipa 9 pui din porumbeii celebrii importati de dansii.Media a fost de 920 euro/porumbel.
  Porumbeii au fost vanduti in Taiwan,Thailanda,Olanda,Belgia.
  Este un lucru extraordinar pentru Romania ca imagine !

 8. serile porumbeilor vinduti ai Domnului Nicolaescu si Adi in strainatate, dupa cit mi se pare mie leam vazut prin clasamente erau pui zburati la dinsul.

 9. domnule Dinu este vorba despre porumbelul venit de la MOSCOVA 8 a zi? stiu ca s a mai facut un zbor de moscova reusind porumbel sa vina a 3 a zi…daca aveti experienta si vreti sa ridicati tara noastra la un nivel columbofil international de ce nu va implicati mai mult… oricum multumim ca ne tineti la curent cu realitatea de afara care arata bine, bine de tot…

 10. Totusi ar trebui sa analizam si alte aspecte de “afara
  “….conditii foarte bune de “cazare”la porumbei si nu in ultimul rand o lansare supravegheata si calculata(musai pe o vreme frumoasa,cer senin,vant din spate,etc).conditii foarte propice pentru marea performanta,ceea ce la noi nu se intampla,de aceea poate multi porumbei de “afara” nu confirma!

 11. domnule dr.dinu mihai imi puteti da id-ul dvs.[ca poate am nevoie de cv sfaturi de la un adevarat columbofil] ???daca nu va suparati.

 12. nici cei de pe PIPA nu sint 100% corecti si cinstiti. in momentul in care tandemul NICOLAESCU+ADI au ocupat locul 19 la columbodromul din china , au scris imediat un articol in care spuneau ca acea pasare era fiul porumbelului cumparat de pe saitul lor cu peste 20.000 de euro (daca imi aduc bine aminte). de fapt pasarea fiind 100% CARBONI EROS

 13. Oameni cu caracter care intr-adevar iubesc aceste pasari, care au renuntat la multe lucruri pentru o pasare (53.000) Bravo lor

 14. Draga Florin,
  A fost o greseala,neintentionata,produsa la bucurie,plecata de aici din tara,nu a fost vina PIPA.

 15. Da este adevarat legat de locul 19, dar sa nu uitam ca familia Gyselbrecht cauta sa faca bani si reclama aduce bani. Ai idee cati bani a facut la licitatia Frans Sablon? Poate ne ajuta Dinu Mihai cu raspunsul.
  O sa avem imediat raspunsul de ce atata reclama , ADUCE BANI.

 16. @ aurelian: in primul rand pentru ca problema Dv. n-are nicio legatura cu topicul si in al doilea rand pentru ca problemele Dv. cu alti crescatori trebuie sa vi le rezolvati in particular nu aici.

 17. Ca sa raspund pentru “stie stie stie” : problema tipic romaneasca,nu cumparam porumbei pentru ca inbogatim pe altii!
  Repet greseala nu a apartinut PIPA.
  Este normal sa castige bani asta este meseria lor,nu inteleg care este problema.
  D-voastra mergeti la serviciu gratis? Bineinteles ca nu! Dar de ce primiti banii si nu mergeti gratis va intreb?
  Intelegeti cat de absurd se pune problema din partea d-voastra?
  Nu realizati ce inseamna aceste licitatii pentru imaginea Romaniei in general,si a Romaniei – columbofile in lume!

 18. Domnule Dinu ce rezultate aveti ?
  De cat timp aveti porumbei ?
  De cati ani sunteti membru columbofil ?
  Interventiile dumneavoastra ami plac mult din acelasi motiv doresc sa va faceti cunoscuta activitatea columbofila inclusiv rezultatele. Respecte .

 19. fratele meu la ce pretzuri uimitoare pot ajunge porumbeii

 20. Sa vedem un SUPER SUPER PORUMBEl in 4 ani a parcurs 12335 km in 39 de etape

 21. Din aceste motive draga Andrei multi oameni seriosi nu comenteaza pe site.
  Nu poti pune un topic interesant,o stire interesanta ca incepe lumea cu carcoteala ieftina.
  Cel mai bine de acum inainte ,parerea mea ,este sa isi puna fiecare numele real.
  In acest mod vor dispare carcotelile ieftine!
  Pentru Cristi N,si sa ma scuze Andrei…Ce dracu legatura are Frans Sablon,cu rezultatele mele in Romania!

 22. Mai Dinule daca te indispun comentatrile nu le raspunde,eu ,si cred ca sunt multi ca si mine,iti multumesc pentru ce ai postat aici,nu toti ne pricepem asa de bine la engleza.Multumiri de la ce-i ce vor sa fie bine informati!

 23. Ori suntem rautaciosi ori suntem invidiosi, stau si ma gindesc cum ne-ar fi putut croii Dumnezeu mai buni pt a putea purta un dialog civilizat care este benefic pt toata lumea.Nu vrem sa invatam nimic de la porumbei care sunt adevarati LUPTATORI.

 24. Jos palaria domnilor,totul este perfect dar consider ca ar fi bine sa acordati o atentie mai mare porumbeilor din ROMANIA,chiar nu cred ca e cazul sa “dam pe spate” pentru orice actiune de acest fel,a strainilor,care nu ne vad bine decat atunci cand le umplem buzunarele si va rog sa ma credeti ca stiu ce spun.Parca prea mult ii desconsiderati pe romani,nu suntem toti un neam de hoti si de nenorociti,mai sunt in ROMANIA oameni care trudesc si construiesc columbofilie. Incercati ,va rog ,sa nu uitati ca in primul rand sunteti ROMANI.

 25. Ai dreptate M.T.I ! cel mai intelept asa este sa nu mai raspund!

  Si eu sunt super PRO,privind porumbei din Romania.De aceea m-am interesat si am reusit sa vand porumbelul domnului Carmazan!
  Oricum nu se pot lua preturile pe porumbei ,oricat de zburati ar fii ca in Vest.
  Este diferenta mare de pret intre Germania pe de o parte ,si Olanda si Belgia pe de alta,dar intre Romania si restul.
  Si nu suntem credibili pentru noi ca romani,cu atatea fraude,dar pentru restul.
  Uita-ti exemplul concret al unui mare investitor de la noi din Constanta,care investeste in porumbei campioni din Romania: a cumparat in Ianuarie porumbelul d-lui Trifan Mihai ca fiind porumbel olimpic,dupa care porumbelul nu a mai fost luat in lotul olimpic !!!!!
  Cum sa mai ai incredere…din pacate?
  De aceea oamenii cu bani cumpara de afara!

 26. pt. dl. dinu mihai. se poate sa fi fost o greseala, mai ales ca l-au retras imediat(articolul). la acel concurs si locul 2 era 50% carboni insa proprietarul porumbelului a declarat o alta origine . in email-ul de multumire trimis d-lui carboni, a motivat acest fapt, spunind ca a trecut o alta origine pt. a mari valoarea por. in licitatie.

 27. Ca stire,avem o informatie foarte interesanta,dar cati dintre noi pot macar visa sa aiba in “cotetele” lor porumbei care sa fie evaluati la asemenea sume?Ne cam curg balele ,domnilor colegi,dar intrebarea este daca la porumbei sau la “arginti”?S-au dus pe apa sambetei, porumbeii romanilor,toti vor porumbei straini,sa se poata lauda ca i-au achizitionat cu bani multi ca apoi sa-i poata vinde si sa scoata profit.Asta ar cam fi sportul columbofil pe la noi,unii fura iar noi trebuie sa le facem fata cumparand porumbeii strainilor.Munca ,adevarata munca columbofila ,cine o mai face?Oare nu mai exista nici o cultura de porumbei autohtoni?Nu vreau sa fiu avocatul nimanui ,dar cred ca ar trebui sa ne respectam si sa nu mai tratam totul cu superficialitate,asa ca daca va uitati in catalogul Expozitiei F.C.P.R.,o sa vedeti ca lotul pentru Olimpiada a fost stabilit dupa prezenta efectiva a porumbeilor in Expozitia Nationala.

 28. vreu sa spun ca am fost si eu la aceasta licitatie cu porumbei valorosi iar pentru cei din rominia le este greu de crezut si de inteles preturile si valoarea porumbeilor. problema e ca porumbei valorosi sunt formati si antrenati de crescatori valorosi dar daca ar fi pe mina unor amatori nu ar realiza mri rezultate.de ex…Marc de coc a cumparat cei mai buni porumbei din belgia si olanda si cei mai scumpi dar niciodata no sa faca rezultate mai bune ca Eric linnburg .am si eu 17 porumbei direct de la Marcel Albrecht si sunt foarte multumit de rezultate.deci nu va mai contraziceti si puneti osul la treaba ca porumbei trebuie tinuti in perfecta sanatate tot anul si un program serios va doresc mult bafta.

 29. Porumbeii scosi la astfel de licitatii ,in deosebi cei selectionati de catre echipa PIPA sunt pasari de super calitate ,de actualitate ,” la moda”,pe care acestia le selectioneaza in primul rand pe baza performantelor lor spotive si a calitatilor lor fizice astfel incat cumparatorul sa fie multumit cand primeste pasarea nu doar de pedigreu ci si de felul in care arata la mana.
  PRETUL ridicat al acestor porumbei indica 2 aspecte:calitatea pasarii IN AL DOILEA RAND !!! si in PRIMUL RAND cu cat de multi bani in buzunar au venit cei interesati sa liciteze.PIPA este locul de unde cumpara cei cu bani multi,mai trebuie doar sa ai si mult noroc pentru ca din porumbeii ff buni se pot naste si porumbei ff prosti si cu mult noroc un campion.ESTE VORBA DE SANSA iar cumparand calitate aceasta creste.
  Faptul ca acel porumbel a fost vandut cu 53 000 nu inseamna ca e mai bun decat cei luati de romanii nostri…daca acel om bogat nu era pre zent acolo fiti sigur ca ca pretul nu ar fi urcat atat de mult putand fi chiar sub cel al romanasilor nostri.
  VA INTREBATI DE CE STRAINII NU CUMPARA DE LA NOI …motivul este f simplu si nu e legat de faptul ca nu suntem cinstiti cum afirma unii dintre noi…peste tot sunt oameni de calitate si mai putin de incredere si in Olanda,Belgia,peste tot..

  MOTIVUL Nr.1 :noi nu facem PUBLICITATE la porumbei,fara publicitate cumparatorii cu bani,strainii nu stiu de valoare por nostri..ei nu merg sa-l caute pe X sau Y la tara sau unde o sta sa-i vada campionul.ei asteapta pe tava sa le prezinte cineva oferta si sa dea banul.
  MOTIVUL NR.2:se cauta CALITATE!!Banii multi se dau pe calitate.CALITATEA E CU ATAT MAI MARE CU CAT CONCURENTA E MAI MARE.la noi in tara la un concurs national participa 5000 por iar in Olanda 20 000.CE ATI CUMPARA :un porumbel ce castiga locuri fruntase(de mai multe ori !!! un singur loc unu poate fi o intamplare daca nu se confirma) din 20 000 porumbei sau unul ce a concurat cu 5ooo por???
  Faptul ca noi nu putem organiza un astfel de concurs nu este vina noastra ,RELIEFUL TARII NOASTRE i-ar dezavantaja pe cei din zonele mai greu accesibile datorita muntilor care sunt greu de trecut si chiar daca s-ar organiza asa ceva rezultattul n-ar fi suficient de relevant.IN Olanda se zboara pe campie,e ca in palma ,toti au aceleasi sanse…la ei e alt factor hotarator de multe ori:CUM BATE VANTUL!!!!Chestiunea aceasta cu zona unde avem porumbeii naste pentru mine si cei din zonele muntoase o mare dilema:cumperi niste por f scumpi ,de calitate care in viata lor,neam de neamul lor n-au vazut munti,nu s-au confruntat cu ceata deasa de o tai cu cutitul din unele zone pe care treabuie sa le strabata,cu scaderile bruste de temperatura de la o zi la alta,cu vanturile si furtunile ce se pot intalni,CUM INFLUENTEAZA toate acestea fenotipul porumbelului?Cum vor face fata prima generatie acestor conditii?Daca ii combinam cu de ai nostri , a doua generatie,nepotii au doar 25% di original si e greu de tras concluzii de unde provine valoare dar majoritatea vor spune datorita autosugestie ca provine de la acel bunic pe care au dat bani multi…dar cum am mai amintit ,e totul legat de noroc…Norocul e insa si cum ni-l facem si parerea mea e ca acesta e cu atat mai mare cu cat cautam calitatea.
  FELICITARI CUMPARATORILOR ROMANI DE LA LICITATIE SI MULT MULT SUCCES cu noile achizitii!!!

  ;

  .

 30. Numele meu POP VIRGIL DAN ,sunt din Cluj si de acum incolo va insoti orice comentariu.De aceea il rog si pe administratorul site-ului sa limiteze accesul (desi e f greu) doar acelor persoane care-si dezvaluie identitatea pentru a permite o comunicare cat mai transparenta si in acelasi timp asumarea responsabilitatii afirmatiilor si replicilor fiecaruia dintre noi.Pentru unii e mult mai simplu sa ne mascam fata si sa aruncam cu noroi in vecinul si apoi sa radem de unul singur pana acesta “baga” replica.
  Sau o solutie alternativa ar fi pt cei carora le place sa fie mascarici si nu-si dau numele,sa faci Andrei o pagina separata pt fiecare tema in discutie unde sa intre acestia cu nume de papagal sau cum le place lor ,sa pui o bulinita verde,interzis sub 14 ani si sa intram si noi seara dupa ce s-au pus copii la culcare si sa vedem care e mai tare pe pozitei.

  Parerea mea ca scopul acestor discutii e de a ne ajuta unii pe altii cu opinii,sfaturi,de a ne face noi prieteni si de a ne simti ca atare cand purtam o discutie .si …..intotdeauna inainte de a discuta cu cineva E FRUMOS SA TE PREZINTI !!

 31. pt poz 18:STIE ,STIE,NU STIE
  Faptul ca familia Gyselbrecht a facut bani multi din vanzarea acestor porumbei este meritul lor si ii felicit pentru aceasta.Acei bani sunt rezultatul muncii,cunostintelor si perseverentei in meseria pe care o fac si in care fii sigur ca intalnesc mii de concurenti.Ei au facut acei bani nu i-au furat,e o mare diferenta!Acei cumparatori au venit de bunavoie acolo si au dat banii nesiliti de nimeni.Fiecare dintre noi vrem sa castigam bani multi si daca am avea sansa si flerul de ai face din comertul din porumbei fii sigur ca nu am refuza asemenea varianta.Nu trebuie sa fim rautaciosi nici noi ,nici cei care poate au cumparat candva por scumpi si norocul nu le-a suras de data aceea… cand cumperi un por nu primesti garantie ca la o masina si de aceea nu trebuie sa porti pica vanzatorului pt ca produsul pe care-l vinde acesta nu poate fi verificat dar nici incercat fara sa dai banul!!!
  Cei de la Pipa fiti sigur ca depun multa munca sa caute calitate pt ca e interesul lor :daca se obtin rez din urmasii porumbeilor vanduti creste renumele lor si automat si vanzarile!

 32. Foarte clara si la obiect interventia Dan, multumesc!
  Am sa analizez si treaba cu numele dar dupa cum am mai spus, o sa avem o herghelie de Ion Popescu sau Gheorghe Ionescu…

 33. Ai atins un punct Dan,pe care Laurentiu Fulga il sublinia in cartile lui inca din “99-2000.
  Din pacate relieful nu ne permite organizarea unor nationale,este cert,dar putem organiza fara probleme semi-nationale cu 8,9-10 judete,fara nici o problema.
  Cat despre calitatea porumbeilor de pe PIPA,vreau sa va spun ca sunt crescatori de mare valoare care stau pur si simplu “la rand” ca sa aiba porumbei pe PIPA.
  Se selectioneaza numai supercalitatea!
  Si se poate face comparatie foarte usor,urmarind si alte site-uri de profil din Belgia si Olanda!

 34. Dinu te rog nu te supara ca intreb , ce rezultate ai de cand activezi ca membru columbofil ?

 35. ANDREI niciodata n-o sa avem porumbei de valoare in ROMANIA atata timp cat noi zburam la concursuri cu porumbei putini si alegem rute de zbor care nu sunt credibile.in curand o sa avem UNIUNI ca,cluburi pentru ca pe uni ii intereseaza bani ci nu valoarea porumbeilor

 36. Sal Ma numesc Gergely Daniel sint un columbofil din Satu Mare in momentul de fata traiesc in Belgia de citiva ani ,Lucrul ce vreau sa spun despre porumbeii de Rauw Salon sint cei mai cautati porumbei din toata belgia . SI daca au rezultate si daca nu ,pentruca nici eu nu am crezut asta pina .intro zii …Cind am luat telefonul si lam contactat pe omul de care voi, multi va bateti joc, il luati la misto, citiodata, sa ma ajute sa pot sami vind niste porumbei pe pipa be. Acest DINU MIHAI fara sa se gindeasca mult mea organizat o intilnire cu Nikolaas – nu a iesit lucrul cum meam dorit ,dar iel dupa multe telef sponsorizate din buzunarul lui mea rezolvat lucrurile .Deci ieu va spun ca iel este un foarte mare ajutor pentru noi toti din romania ,pentruca este prieten bun cu toti cei care au un nume mare in Belgia .Eu sint mic dar cu ajutorul lui cred ca multe lucruri bune si frumoase o sa pot face in contiuare prin belgia cu porumbeii . As dorii sa fie prietenul meu pentruca este un nume aici la noi in BELGIA

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *