Salutare dragi iubitori ai sportului columbofil, ma numesc Vilsan Ovidiu, sunt un incepator al acestui sport si am ținut sa revin cu o postare pe acest site al iubitorilor de porumbei pentru a mulțumi crescatorilor ce au putut sa rupă o făramă din lotul crescatoriei si să-mi ofere cateva exemplare pentru a-mi intregi lotul de porumbei. Țin să mentionez ca in decursul a 3 saptămani lotul meu a crescut considerabil cu 22 de exemplare.

Sunt un cititor aș putea spune “fidel” al articolelor postate pe acest site care mă pot ajuta pe viitor. Lotul crescatoriei mele tinde sa fie înca în creștere precum si modernizarea crescătoriei. Acum urmeaza sa îmi achizitionez un ceas si inscrierea în federatie, nefiind o grabă deoarece primul pas pe care o sa il fac vor fi zborurile de la pui din anul ce urmeaza. Pana atunci incerc sa ofer porumbeilor condiții care să îi facă sa fie in formă optimă: o crescatorie uscată si bine aerisită, alimentație, atenție si răbdare, medicamentație.

Nu in ultimul rand tin să multumesc si porumbei.ro pentru publicarea articolelor trimise si prin intermediul acestui site spre uimirea mea m-au contactat columbofili pentru a-mi oferi porumbei. Vă salut pe toti columbofilii si vă urez numai bine.