In podul unui bloc…


O fotografie foarte interesanta, din podul unui bloc… gutani alaturi de voiajori pripasiti, gainat, pene si cativa fosti porumbei in descompunere.
De pe Facebook.

Categories Stiri

14 comentarii la “In podul unui bloc…”

 1. Ce nu pot intelege sunt intrebarile de genul: “ce serie are gutul ala?” Ce conteaza? La voiajori conteaza cei care sunt acasa nu cei care isi fac de rusine rasa si esueaza aiurea prin poduri de bloc.

 2. Marmuratul ala si-a bagat capul in gainat cum baga strutul capul in nisip.

  Ce-o fi in mintea lui, “hei, m-am ascuns, nu ma gaseste nimeni”. :))

 3. Dupa parerea mea eu zic ca descrierea este “gresita” corect ar fi gutani alaturi de gutani cu inele.Eu nu le dau nici o sansa porumbeilor rentorsi acasa dupa un timp ,consider ca daca au picat odată vor pica si a doua oară.Eu nu pot tine un porumbel venit dupa un an ,mai bine tin un tardiv decat un pripasit

 4. Andrei ,referitor la com.tau, odata mi.a venit un porumbel ,era al unui fost presedinte columbofil. L.am sunat pe om sa.i zic de porumbel si mi.a zis,ca porumbeii care nu.l iubesc,nici el nu.i iubeste! Scurt si la obiect!

 5. Victor M, omule esti deep (profund) rau. Chiar apreciez oamenii sentimentali. Cum or rezista porumbeii aia prin pod fara teatamente preventive???

 6. de acord cu claudiu porojan, baltatul pe vanat cel mai probabil este un jucator de galati pripasit si el ….

 7. pe astia cine i mai trateaza si le face curatenie la cateva zile ?

 8. Eu sunt la Londra,si intr un parc am vazut voiajori cu inele si cipuri mâncănd ături de gutanii comunitari.Sunt sigur că s au retras sau au abandonat viața sportiva!

 9. Eu ii “apreciez” mai mult pe cei care atunci cand nu-si mai gasesc casa esuaza prin poduri de bloc si supravietuiesc mancand de pe campuri sau parcuri decat pe cei care dupa 2-3 zile intra in prima crescatorie.Anul asta am pierdut 3 porumbei care zburasera de doua ori Donetsk la schimbarea de ruta pe Polonia,chiar de la primul Przemysl.Aveau nr. de tel. pe cip dar nu a sunat nimeni.Din toti 3 probabil ca unul mai traieste pe undeva…n-or fi picat toti la soim.Yearlingii mi-au venit dar ei nu….

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *