1. Stiu ca multi au pareri nu tocmai bune despre puii tardivi, la fel cum sunt si multi care au obtinut zburatori buni din astfel de pui, poate auzim si noi cateva povestioare cu astfel de pui (tardivi)! Numai bine!!!

Eduard

2. Salut tuturor columbofililor care citesc acest articol si nu numai. Am 16 ani si am porumbei de circa 3 ani, insa fara performante deosebite, mare parte din timpul meu dedicandu-se activitatilor educative. Dupa mult timp in care m-am tot documentat de pe acest minunat site, la randu-mi am ajuns la o dilema pe care vreau sa o dezbatem impreuna. Asadar, zborurile cu puii s-au cam sfarsit pentru o mare parte din cluburile din Romania si m-am gandit ca ar fi o oportunitate pentru mine sa achizitionez niste pui de la un columbofil care are destule performante incat sa-mi trezeasca interesul.

Dar nu sunt sigur ca fac alegerea corecta, parerile prietenilor ma cam deruteaza unii zic ca acesti pui pe care ii voi achizitiona nu o sa fie buni la zbor, iar eu voi fi nevoit sa ii folosesc doar pentru reproducere, altii spun ca din acesta serie apar foarte multi porumbei cu rezultate deosebite.

Deci astept parerile dumneavoastra care, sper eu sa fie cat mai sincere! Mentionez ca achizitiile sunt importante pentru mine intrucat am decis sa ofer porumeilor o atentie ridicata, sperand in rezultate notabile pe viitor! Va multumesc pentru eventualele raspunsuri !

Liviu

3. Sunt un junior columbofil din Arges si am o nelamurire cu puii de toamna care nu au apucat sa zboare la etapele de pui in August. Ma refer la puii care sunt scosi in septembrie octombrie
Am auzit la unii columbofili ca nu sunt asa buni la maturi… altii spun ca sunt foarte buni.

Lamuriti-ma si pe mine.

Multumesc.

Lucian

[Comentarii noi de la 44]