TARGUL DE ANIMALE DE COMPANIE SI PASARI EXOTICE care a fost in Parcul Plumbuita s-a mutat si functioneaza cu succes in Parcarea Complexului Comercial SAM-EXPO dintre Complexul Comercial Europa si Complexul Comercial Dragonul Rosu. Adresa exacta este Soseaua Colentina 462, Sector 2, Bucuresti. Doritorii sunt asteptati in fiecare duminica intre 8.00 si 14.00.


Da-l in colo de targ. Il mutam mai departe, pana-l inchidem de tot. Ce atatea hobbyuri pe capul nostru? Mai ridicam un mol de fite, o cladire de birouri, ceva.

Aproape in fiecare dimineata mergeam la piata de cartier sa iau fructe si legume proaspete. Ma plimbam printre randuri sa studiez in voie oferta, si savuram mirosul fresh de legume si verdeata. Acum cateva zile, SURPRIZA!!! Ia piata de unde nu-i. S-a desfiintat oleaca. Facem un Supermarket in locul ei. Ce-are daca e inconjurat de ALTE supermarketuri? Lasa sa ia omu legume de “plastec'” din import si sa stam frumos incolonati la coada la casa, ca robotii. Unde-o fi nenea taranul care canta in timp ce-mi alegeam rosiile din piata? Va fi inlocuit cu o casierita sictirita. Bun asa. Tot inainte!

Cand mergeam prin oras, treceam deseori pe langa o fasie mare cu iarba si copaci…mirosea asa frumos iarba cosita… Guess what. S-a dus in pastili’ masi’ de iarba, ce mai conteaza ca si asa abia mai respiri de la atatea noxe si praf. Mai intai au halit juma’ de parcela punand o minunata felie de beton pentru o parcare. Apoi s-au gandit ca si asa a ramas cam multa iarba. Hai sa mai ciuntim din ea cu niste rahaturi rotunde… spatiu verde made in Romania. Copacul ala din parcare sta super relaxat, are vreo 4 palme de pamant in jurul lui… se lafaie cum s-ar zice.

iarba-parcare
Cam asta e… concentrati in metropole (atentie, versuri vulgare).