Targuri de pasari si animale

Incercam sa facem o baza de date cu targuri de animale unde sunt si porumbei? Va rog sa scrieti orarul, judetul, localitatea si adresa unde se gaseste targul respectiv. Mai ales in sezonul mort sunt bune, te mai intalnesti la o vorba, la un pahar, mai vezi o pasare.

Stiu ca e bine s-o arzi elitist, ca nu din targ se cumpara porumbei, totusi targul are farmecul lui, mai ales ca multi dintre noi mai sunt interesati si de alte animale in afara de porumbei. In plus la un targ mai gasesti si hrana, accesorii, etc. Deci, incercam?

Categories Diverse

36 comentarii la “Targuri de pasari si animale”

 1. In targul Plumbuita din Bucuresti am reinceput columbofilia. Multi ne amintim cu drag de acel targ. Pacat ca s-a dus, ca multe alte lucruri bune. Totusi in Bucuresti mai sunt inca niste targuri. Din targ mereu vedeai copii plecand cu 2-3 porumbei intr-o cutie.

  Din pacate sunt si localitati fara niciun targ (de exemplu a mea). Cum vreti sa promovam columbofilia, unde sa vada copiii porumbei, pe tablete, in jocurile video?

  Mi-ar placea sa revenim la vremurile cand crescatorii se intalneau in targ, mai gaseau cate un pui care le facea cu ochiul… acum numai licitatii si super licitatii, sau vizite la domiciliu cu caramida de bani. :(

  Sau poate ca nu mai intereseaza pe nimeni?

 2. sambata : se tine targ de porumbei & pasari in piata Ferentari [ noua piata Ferentari ridicata pe fosta piata , arata mai degraba a Mall ]

  duminica : se tine targ de porumbei & pasari in piata 16 Februarie – Chitila . cel de duminica din Chitala pare mai animat dar si cel de sambata din piata Ferentari este la fel de plin .

 3. jud Braila,orasul Braila, zonaPiata Mare
  Duminica cam de la 7…

 4. Drobeta Turnu Severin-fostul targ de masini-in fiecare sambata si duminica..

 5. Expozitii de porumbei

  11 – 12 Ianuarie 2014: Asociatia Columbofila TARNAVA “86 Din Tarnaveni, judetul Mures, organizeaza a 28-a editite a expozitiei columbofile. Expozitia va avea loc in foaierul Casei de Cultura Mihai Eminescu a municipiului Tarnaveni. Se va desfasura dupa urmatorul program: Sambata, 11 Ianuarie, intre orele 8:00-19:00 si Duminica, 12 Ianuarie, intre orele 7:00-14:00. In ziua de Duminica in cadrul expozitiei se va organiza si un targ. Va asteptam cu drag!
  24 – 26 Ianuarie 2014: Asociatia Crescatorilor de pasari si animale de rasa Arges va invita in Pitesti la Expozitia de pasari si animale de rasa la Centrul Expozitional Casa Cartii. Vor fi 150 gaini din peste 20 rase si 200 de porumbei din peste 30 rase.

  30 Ianuarie – 2 Februarie 2014: expozitie de porumbei in Satu Mare, la Casa de Cultura a Sindicatelor din centrul nou, vis a vis cu palatul Administrativ.
  14 – 16 Februarie 2014: expozitia de porumbei din Ludus va avea loc in Sala de Sport al Scolii generale nr. 1 langa benzinaria Moll si va fi organizat de Asociatia Crescatorilor de Pasari si Animale Mici Ludus 2011.
  1 – 2 Februarie 2014: Asociatia Columbofila SIBIU 2004 organizeaza in Sibiu expozitie columbofila si targ de porumbei in incinta Colegiului Tehnic Independenta Sibiu, str. Ocnei nr 31.
  1. Targuri externe

  In Monor, Ungaria targurile de pasari si animale mici vor avea loc in a doua Duminica.

  In Nyitra, Slovacia targuri de porumbei, alte pasari si animale mici se vor organiza in a patra Duminica a fiecarei luni.

  …daca stiti si altele anuntati-ma sa le putem face cunoscute!

  2. Targuri columbofile interne

  1. Targuri de porumbei in Bihor

  Programul targurilor columbofile din Oradea pentru anul 2014 sunt:

  Asociatia crescatorilor de pasari de curte si animale de blana “Lotus” Oradea va organiza targuri in datele de: 2 Martie, 6 Aprilie, 4 Mai, 3 August, 7 Septembrie, 5 Octombrie, 2 Noiembrie. Toate targurile vor fi organizate in Parcul Nicolae Balcescu, langa Gradina Zoologica!
  Asociatia de pasari si animale mici “Nufarul” in a 3-a Duminica. Targurile vor avea loc pe terenul de sport intre caminul Universitatii Oradea si piata de vechituri cu intrare dinspre paraul Peta.

  Va asteptam cu drag!

  Asociatia Columbofila Beius organizeaza targ de pasari si animale mici in a 2-a Duminica din lunile: August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie. Targurile vor avea loc in Beius pe Calea Bihorului, in curtea fostei case de copii.

  2. Targuri de porumbei in Alba Iulia

  In Alba Iulia are loc in fiecare Duminica in piata de jos targ de porumbei.

  3. Targuri in Arad

  In Arad se organizeaza in fiecare Duminica in Piata Mihai Viteazul targ de porumbei, pasari mici, pesti de acvariu si iepuri.

  4. Targuri de porumbei in Bacau

  In Bacau se organizeaza in fiecare Duminica in curtea vivariului un mini targ de porumbei.

  5. Targuri de porumbei in Bistrita

  Nici Bistrita nu se lasa mai prejos si ne-a anuntat ca organizeaza targuri de porumbei in fiecare a 2-a Duminica din luna in piata Independentei-Sud.

  6. Targuri de porumbei in Braila

  In Braila este targ de iepuri si pasari in fiecare Duminica in spatele pietei mari de pe strada Republicii.

  7. Targuri de porumbei in Bucuresti

  In Bucuresti este targ de porumbei in fiecare Sambata la piata din Ferentari si in fiecare Duminica la Samexpo, langa Complexul Europa.

  De asemenea, in fiecare Duminica se vor reorganiza targuri in zona Baba Novac, Piata 16 Februarie din Bucurestii noi, soseaua Chitilei si la capatul liniei de tramvai 21 in zona complexului Europa.

  8. Targuri de porumbei in Buzau

  In Buzau este targ de porumbei in fiecare Duminica in Talcioc la Dragaica in intervalul orar 7:00-12:00.

  9. Targuri de porumbei in Calarasi

  In Calarasi este targ de pasari si iepuri in fiecare Duminica in piata centrala de pe strada Dobrogea (la intersectia cu strada Independentei).

  10. Targuri de porumbei in jud. Cluj

  In Cluj-Napoca, targurile de porumbei, pasari si animale mici din 2013 vor avea loc la Expo-Transilvania in a 3-a Duminica, astfel: 17 Noiembrie, 15 Decembrie.

  In Dej, judetul Cluj, este targ de pasari si animale mici in prima Duminica din fiecare luna.

  11. Targuri de porumbei in Constanta

  La Constanta in fiecare Duminica, in piata Brick este targ de porumbei.

  12. Targuri de porumbei in Dambovita

  Targuri de porumbei sunt la Targoviste in fiecare Duminica la Piata Doi Brazi.

  13. Targuri de porumbei in Dolj

  La Craiova, judetul Dolj se organizeaza in fiecare Duminica targ de porumbei. Locatia este Targul Romanescu.

  14. Targuri de porumbei in judetul Galati

  In Tecuci, judetul Galati se organizeaza targuri de porumbei, pasari si iepuri in fiecare Duminica in piata centrala.

  15. Targuri de porumbei in judetul Hunedoara

  Targurile de pasari din Deva se tin in prima Duminica din luna, la stadion langa cetate.

  16. Targ de porumbei in Iasi

  In fiecare Duminica ale lunii are loc un targ de porumbei in orasul Hirlau, jud. Iasi, in piata din oras. Contact: 0754-29.92.40

  17. Targuri de porumbei in judetul Mures

  La Targu Mures este targ de porumbei si iepuri in fiecare Duminica in piata din cartierul Unirii.

  18. Targuri cu pasari si furaje in Ploiesti

  In Ploiesti se tin targuri cu pasari, furaje pentru pasari, lemne, vechituri, etc. in fiecare week-end in Targul Obor intre orele 8:00-13:00.

  19. Targuri de animale mici in judetul Satu Mare

  In Carei, judetul Satu Mare, se organizeaza in fiecare a patra Duminica din luna targuri de porumbei si animale mici in piata de alimente langa Penny Market. Va asteptam pe toti! Intrarea este de 3 Ron, iar daca grupul e mai mare ajunge la 2.5 Ron.

  In Satu Mare sunt targuri de porumbei in fiecare Duminica in piata de vechituri.

  20. Targuri de porumbei in Sibiu

  Este targ de porumbei si alte animale de companie la Sibiu in fiecare Duminica, in targul Obor de pe strada Lunga, la iesirea spre Medias.

  21. Targuri de porumbei in jud. Timis

  La Lugoj, in judetul Timis se organizeaza targ de porumbei in fiecare Duminica din luna in piata de cereale, langa autogara.
  In Timisoara au loc targuri in fiecare Duminica in piata Balcescu.

  22. Targuri de porumbei in Tulcea

  In fiecare Duminica la Tulcea pe Strada Pacii in Piata Plugari este targ de porumbei.

  23. Targuri de porumbei in Valcea

  In Ramnicu Valcea, targul de porumbei se tine in fiecare Marti in piata centrala langa mesele cu pasari de colivie si pesti de acvariu.

 6. Sal
  Expozitie De Porumbei, Gaini si Iepuri in Turda Jud Cluj in data de 8-9 Februarie.Expozitia va avea loc in sala de sport a Colegiului Tehnic Chimie 3. Duminica in curtea colegiului va fi si targ cu vanzare.Va asteptam !

 7. In Bacau, targul de pasari se tine duminica, cam intre 7(7:30)-11(11:30) la Vivariu, e langa piata centrala, piata centrala fiind “peste dum la Sud-Sud-est” de catedrala ortodoxa.
  Cine e interesat, pana pe la 11 se gasesc pasari variate, pe la 11 lumea incepe sa stranga, uneori stau pana in 12, depinde de vreme, anotimp…

 8. La Caracal – duminica in piata , la Corabia – vinerea in piata.

 9. In Mehedinti :
  1. Drobeta Turnu Severin, in fiecare sambata si duminica la targul Veterani (fostul targ de masini), pe fosta centura, acum Varianta, langa reprezentanta Peugeot;
  2. Cerneti, in fiecare marti…targul de animale;
  3. Vanju Mare, in fiecare Duminica la targul din oras, locatia este la iesirea din oras spre Calafat pe partea stanga.

 10. in tg-jiu, in fiecare duminica langa piata centrala ( digul jiului, langa interex), de la ora 7 :00…………………

 11. Era sa uit, si la Roznov am vazut porumbei, nu ca la bacau dar in ziua de targ de animale, mai sunt crescatori care duc pasari in piata, chiar vazusem niste ciori de voiajor candva dar nu ma lasa buzunaru’ sa bag mana-n el. La Piatra-Neamt nu avem ceva de acest gen insa zilnic e un pasarar in piata(in spatele noii hale, noua fiind vorba intre noi, ca e de cativa ani buni, unde se vad pasari, curci, gaini, rate, gaste, tot neamul, am vazut prepelite si alte oratanii) care duce cativa porumbei, am vazut rotati, gusati si voiajori, odata am luat si eu un puiandru , odata anu’ asta, ca am pus ochii pe el, un argintiu inchis dar murdar, cu un penaj aparte, varfurile penelor gri erau liniate cu cate o dungulita rosie, la naparlire a “scapat”de aceasta culoare.
  In schimb altele nu stiu, in bicaz nu se organizeaza piata de pasari si alte acareturi in week-end, dar nici in timpul saptamanii n-am vazut pasari in piata.

 12. botosani duminica in centru vechi piata centrala, roman duminica langa piata mare

 13. In Craiova, in fiecare duminica, pe Str. Caracal, langa Complexul Comercial Banie. S-a mutat din Targul Romanescu. Se gasesc porumbei, caini, iepuri, gaini de rasa si pasari de la tarani pentru consum alimentar.

 14. CONSTANTA in fiecare duminica dimineata targ de porumbei in piata BRICK

 15. la lugoj in fiecare dumineca in piata mare de la 9-13 se intalnesc crescatroii la o cafa si sunt puse la vanzare si pasari si animale,iar la timisoara tot in fiecare dumineca se gasesc o multime de animale si pasari in piata balcescu

 16. e sambata si duminica la campina expo ucpr prahova, 5lei intrarea si in ploiesti in obor e targ, la a doua intrare unde sunt cerealele dar nu prea vin multi .

 17. Clubul crescatorilor de porumbei de agrement Cibinul Sibiu organizeaza in perioada 7-9 februarie 2014 expozitia de club.Aceasta va avea loc in Craiova in sala de sport a liceului de chimie din localitate.Va asteptam !

 18. Targoviste in fiecare duminica dupa 07 30 in piata Doi Brazi…….cat despre porumbei din piata sar putea ca uneori sa gasesti la braconieri porumbei mai buni decat ti-ar da un mare crescator chiar si cu bani multi, nu sunt adeptul braconajului dar braconieri exista si daca la unul din intamplare gasesti un porumbel interesant ce faci nu dai 20-30 lei pa iel ,si te duci cu 300-400 lei la crescator si cumperi unul ? multi nu recunosc poate dar in realitate imi dau dreptate,personal am cumparat in 2010 un porumbel mai mult pt. ca era frumos mai tarziu in 2012 am aflat ca este fiu din J.J MERKX si sora lui de la familia Moldovan ESTE DE 2006 SI ARE SERIA 10008X se poate vedea pe net originea daca cautati o sa-i fac si o poza sa o vedeti ,nu stiam ca porumbelul este prins si asta nu ca o scuza oriculm il cumparam atata timp cat braconieri vand fara sa fie intrebati daca sunt propietari lor sau nu, se vand pasari salbatice fara inel de crescator asa cum este normal si nimeni nu face nimic

 19. in suceava astazi vineri 10.01.2014 pana duminica 12.01.2014 epozitie de porumbei gaine iepuri in burdujeni unde a fost bila la ORIZONT PLAZZA VA ASTEPTAM

 20. In Campina,Prahova are loc in acest weekend (11-12 ianuarie) expozitia judeteana columbofila editia a V -a. Expozitia va avea loc la Casa Tineretului Campina , dupa urmatorul program :

  Sambata (11.01.2014) :
  -Deschiderea oficiala a expozitiei – ora 9
  -Vizitarea expozitiei de catre public – orele 9-17
  -Premierea porumbeilor expusi – orele 17-18:30
  -Bufet suedez – orele 18:30-21:00

  Duminica(12.01.2014):
  -Vizitarea expozitiei de catre public – orele 9-12
  -Inchiderea expozitiei – orele 12
  -Ridicarea porumbeilor expusi – orele 12-15

  Nu vor lipsii traditionalele standuri cu produse columbofile.
  Pretul unui bilet de intrare este de 5 lei iar copii au gratuitate.

 21. Salut,despre targul de la Monor-Hungaria se pot avea mai multe informatii ? Multumesc anticipat

 22. 16 – 19 Ianuarie 2014: Asociatia Columbofila Albatros organizeaza expozitie de porumbei, pasari de curte, animale de blana si animale exotice in perioada 15-19 Ianuarie 2014 la Expo Transilvania din Cluj-Napoca. Deschiderea oficiala va fi Joi de la ora 12:00 si va dura pana la ora 20:00, doar in ultima zi, Duminica va fi deschis publicului pana la 13:00. Zilnic se va organiza tombola unde toate biletele vor fi castigatoare! Va asteptam cu drag!
  17 – 19 Ianuarie 2014: Asociatia Fauna Banatului organizeaza expo care va avea loc la intrare in localitatea Giroc, judetul Timis.
  17 – 19 Ianuarie 2014: Expozitie de porumbei si animale mici la Csabrendek, Ungaria in sala de sport a scolii generale. Detalii la tel: 06-30/575-9442, dl Nemeth Tibor.
  18 – 19 Ianuarie 2014: se organizeaza expozitie de pasari si porumbei in Budapesta; adresa este Budapest XVII, Piata Eroilor nr 9.
  23 – 26 Ianuarie 2014: Asociatia Sumigul Gataia organizeaza Expo Gataia, judetul Timis, la casa de cultura a localitatii.
  24 – 26 Ianuarie 2014: Asociatia Crescatorilor de pasari si animale de rasa Arges va invita in Pitesti la Expozitia de pasari si animale de rasa la Centrul Expozitional Casa Cartii. Vor fi 150 gaini din peste 20 rase si 200 de porumbei din peste 30 rase.
  24 – 26 Ianuarie 2014: Asociatia Columbofila de Agrement si Sport “Heniu” Bistrita, organizeaza expozitia judeteana de porumbei, sub genericul “Cupa Unirii”. Evenimentul va avea loc in localul restaurantului “DECEBAL” din piata agroalimentara a Municipiului Bistrita.
  25 – 26 Ianuarie 2014: Asociatia Crescatorilor de Porumbei “IMPERIAL” Targu-Mures, are deosebita onoare de a va invita sa participati la Expozitia Zonala Columbofila organizata in incinta Casei de Cultura din localitatea Nazna (Caminul Cultural), jud Mures.

  30 Ianuarie – 2 Februarie 2014: expozitie de porumbei in Satu Mare, la Casa de Cultura a Sindicatelor din centrul nou, vis a vis cu palatul Administrativ.
  14 – 16 Februarie 2014: expozitia de porumbei din Ludus va avea loc in Sala de Sport al Scolii generale nr. 1 langa benzinaria Moll si va fi organizat de Asociatia Crescatorilor de Pasari si Animale Mici Ludus 2011.
  1 – 2 Februarie 2014: Asociatia Columbofila SIBIU 2004 organizeaza in Sibiu expozitie columbofila si targ de porumbei in incinta Colegiului Tehnic Independenta Sibiu, str. Ocnei nr 31.
  8 – 9 Februarie 2014: expozitie columbofila la Turda, judetul Cluj.
  21 – 23 Februarie 2014: expozitie la Brasov, hala Metrom.

 23. crescatorii de porumbei voiajori din mun. Tarnaveni,jud Mures organizeaza ediatia 1 a expozitiei de porumbei voiajori,pentru promovarea sportului columbofil.expozitia va avea loc la casa de cultura in data de 8-9 februarie 2014.program de vizitare: sambata 8 feb incepand cu orele 13 pana la orele 18,iar duminca de la ora 8 se va organiza si targ de porumbei,pasari de curte,pasari exotice ,iepuri si alte animale mici. va asteptam

 24. vă rugăm să scrieți la strada pe care piața are loc expoziții și eu sunt din Bulgaria și I-am găsit greu pentru a aborda fără

 25. buna.ma ajutati si pe mine in ce duminica din luna aceasta este targ la ORADEA si unde se face?

 26. Daca poate cineva sa ma ajute cand sunt targuri mari si mici in zona moldovei targuri de animale de masini. Mar interesa zilele din saptamana in care se tin. Va multumesc.

 27. In Iași in fiecare duminica in piață la doi băieți (tătăraș)

 28. Unde gasesc si eu un targ de catei in ungaria pomeranian sau buldog francez ce targuri sint saptamanal

 29. Cand se deschide târgul de păsări din târgoviște in piata doi brazi?Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *