Transportator

transportator
Sa traiti! Am plecat la imbarcare.

Categories Stiri

15 comentarii la “Transportator”

 1. sa treci sa-i iei si pe ai mei :).ar fi tare sa fi uitat ceasul acasa.

 2. Asta cu siguranta are numai porumbei in cap . : )) :)) :))

 3. Superbbb…numai in poze putem sa mai vedem asa ceva ca lumea se schimba fratilor…sanatate si numai bine

 4. lasand gluma la o parte,ganditi-va la cata pasiune trebuie sa aibe vanzatorul asta de pasari!

 5. asta da pasiune sau afacere.indiferent ce pasari transporta,este fortat poate de saracie,si poate omul din asa ceva traia.noi stim doar sa facem glume pe seama stramosilor nostri care cu greu asi castigau existenta.

 6. in poza apare titlul :VENDEDOR DE PAJAROS(vanzator de pasari). Oricum e impresionant cum transporta toate coliviile acelea.

 7. Cu siguranta omul din imagine isi castiga painea de zi cu zi din vanzarea pasarilor!! Si cu siguranta nu cred ca era la indemana oricui ce facea el!!! Glume pe seama lui nu prea isi au rostul, ca si acum cateva zeci de ani, in present , sunt multi oameni amarati care isi castiga existent cum pot!!!
  Trasaturile fetzei lui imi inspira mila, nu stiu de ce!!!
  Hai cu sanatate!!!

 8. Salutări din Mexic
  Aceasta fotografie este o carte poștală de o zi de piață tipic, în cazul în care oamenii realizează produse pentru orașele mari sau orașe de a face afaceri în acest caz, este un vânzător de păsări cântătoare, există încă aceste vânzători tocmai sa mutat în timp ce secolul 21 fotografie trebuie să aparțină ani între 1900 și 1915 (Age Revoluției mexicaneComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *